La inițiativa lui Matei,

3.000 de năvodăreni au scăpat de penalități la căldură și își pot plăti restanțele eșalonat

338
3.000 de năvodăreni au scăpat de penalități la căldură și își pot plăti restanțele eșalonat - scrisoaredatorniciecoterm1-1338977617.jpg
La inițiativa primarului Nicolae Matei, 2.600 de năvodăreni datornici ai fostului Ecoterm primesc scutiri la plata restanțelor.

Reamintim că Matei a inițiat, în luna aprilie, un proiect de hotărâre care a avut ca principal scop acordarea de scutiri la plata datoriilor pentru 2.600 de năvodăreni care nu au reușit să achite facturile către fostul Ecoterm. Edilul a decis să vină în sprijinul celor cu probleme financiare și să achite aceste datorii. Totuși, după cum s-a menționat la momentul demarării acestui proiect, oamenii vor avea obligativitatea de a-și plăti restanțele, însă o pot face mai ușor, eșalonându-le pe un an de zile.

"Ne asumăm noi responsabilitatea în numele lor și ei vor trebui să facă tot posibilul ca după ce primesc notificarea de la Primărie să-și achite eșalonarea timp de un an de zile. Fiecare datornic va fi notificat să semneze, după cum am mai spus, că au luat la cunoștință pentru că debitul este preluat direct de Primărie și va fi înregistrat la Serviciul Taxe și Impozite. Aveți posibilitatea să eșalonați plata debitului de bază pe un an de zile și să vă radiem penalitățile la zi pentru întârziere", le transmite primarul Matei celor aproape 2.600 de abonați ai fostului Ecoterm și completează într-o scrisoare deschisă pe care le-o adresează acestora, următoarele: "Am reușit să salvăm sute de familii de riscul de a fi evacuate din propriile case și la ceilalți debitori, pe lângă faptul că au posibilitatea să plătească debitul în rate lunare, radiem toate penalitățile de întârziere".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5566 secunde