Adrian Papahagi, acuzații grave la adresa Elenei Udrea

357
2
Adrian Papahagi,  acuzații grave la adresa Elenei Udrea - adrianpapahagiacuzatii-1404831531.jpg

Articole de la același autor

Adrian Papahagi a demisionat, ieri, din PMP, el susținând că președintele partidului, Elena Udrea, este "un produs periculos al noii generații de politicieni".

"Îmi pare rău de fiecare clipă, fiecare efort, fiecare naivitate îngropate în proiectul PMP, confiscat de Elena Udrea. O consider pe Elena Udrea un produs periculos al noii generații de politicieni; nu văd nicio diferență morală, politică sau mediatică între ea și Victor Ponta. Regret nesfârșit eșecul proiectului inițial al PMP: am fost cinstit atunci când am bătut țara și televiziunile, spunându-le oamenilor că e un partid altfel. Când n-am mai crezut acest lucru, n-am mințit", a scris Papahagi pe pagina sa de Facebook. "Adio, PMP!", a mai spus Papahagi. 

Comentează știrea

Ziarist Daniel
10 iulie 2014
Reformistii lu' peste...

Daca tie-ti pare rau de clipele petrecute in PMP, noi, restul lumii, plebea proletara, ne bucuram ca inca un gunoi ordinar a parasit corabia comandantului ca un sobolan hidos ! Tu, Papahagi, Baconschi si cativa inca, constituiati frana impusa de preaplinul vostru de mandrie prosteasca : politicienii sunt cei care fac politica adevarata, nu doar isi lipesc pe frunte diplomele cu saliva declamand ca niste actori de duzina ca sunteti niste " sine qua non "...voi, fariseilor, ati crezut ca totul vi se cuvine si ati dat-o in bara : " fiecare pasare pre limba ei piere ! "...Nu veti fi putut ajunge niciodata politicieni pur-sange ca Elena Udrea...loialitatea voastra se reduce la " vorbe grele " spuse ca " dupa razboi multi viteji se-arata "...nu meritati nici dispret, nici injuraturi, fiindca unor zerouri umane nu le poti acorda consideratie...addio, per sempre !

admirator
14 decembrie 2014
daca EU

incepe sa se separe de intelecvtualii partidului, inseamna ca e tot un Ponta, Mazare etc... vom vedea ce spune Cocos in anchete... (Pina la urma, si ea avea un credit de 3 milioane euroi, parca...) Dar ramine o intrebare: daca Papahagi pleaca, CP e daca afara, Baconschi asisderea, pe ce intelectuali mai mizeaza PMP? Devine un partid proletcultist care injura intelectualii si ii ostracizeaza? Alti intelectuali care sa urmeze blonda cu tocuri nu vad... Si atunci?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2631 secunde