Adriean Videanu nu a luat niciodată în calcul posibilitatea de a prelua șefia PDL

1861
Prim-vicepreședintele PDL Adriean Videanu susține că nu s-a gândit niciodată la posibilitatea ca el să preia președinția partidului, precizează Agerpres.
Într-o emisiune difuzată ieri, Videanu a subliniat importanța programelor și strategiilor propuse în interiorul partidului. "Vreau să vă spun că nu m-am gândit niciodată la șefia PDL. Din punctul meu de vedere este important să vezi care sunt moțiunile din interiorul partidului", a menționat Adriean Videanu.
Referitor la demisia sa din funcția de ministru al Economiei, în urma remanierii guvernamentale din august, Videanu a afirmat că discutase încă din luna februarie cu președintele Traian Băsescu și cu premierul Emil Boc despre posibilitatea ca el să renunțe la șefia Ministerului Economiei.
"Am avut o discuție cu șeful statului și cu primul-ministru, încă din luna februarie, în ideea de a renunța la funcția de ministru și asta o spun prin perspectiva faptului că am conștientizat că în cursul anului 2009, din punct de vedere al PDL, instituția care nu funcționa era chiar partidul. Și atunci, am spus «Domn’e, sunt în acest partid de la înființarea lui, de 21 de ani, și practic seturile de politici publice pe care trebuie să le promovez la un moment dat trebuie create la nivelul partidului»", a mai remarcat liderul PDL.
Referitor la mandatul primului-ministru Emil Boc, Videanu s-a declarat de părere că acesta va conduce Guvernul până la alegerile parlamentare din anul 2012.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.903 secunde