Rovana Plumb a fost aleasă cu unanimitate de voturi președinte al Organizației de Femei a PSD

2451
Organizația de femei a PSD a validat-o ieri, în unanimitate, pe Rovana Plumb, pentru un nou mandat de președinte al acestui for, prin vot deschis, precizează realitatea.net.
Având în vedere că singura candidată pentru funcția de președinte al Organizației de Femei a PSD a fost Rovana Plumb, președintele PSD Victor Ponta a propus ca aceasta să fie votată prin ridicarea mâinii. Sala a votat în unanimitate în favoarea Rovanei Plumb. La conferință au participat 631 de delegate.
Rovana Plumb s-a arătat foarte emoționată, anunțând totodată că femeile PSD au lansat și campania "Eu+10", ce urmărește ca fiecare social-democrată să înscrie încă zece femei noi în partid, "care vor să lupte pentru o viață decentă, pentru dreptul la muncă, pentru a îmbătrâni demn".
În aceeași manieră, prin vot deschis, a fost validată, în unanimitate, și Maria Lazăr pentru funcția de secretar general al Organizației de Femei a PSD.
La Congresul femeilor social-democrate au participat și președintele PSD Victor Ponta, președintele CN Adrian Năstase, secretarul general Liviu Dragnea, președintele tineretului PSD Nicolae Bănicioiu, Ecaterina Andronescu, dar și președintele organizațiilor de femei ale PNL-Norica Nicolai și PC-Lia Ardelean. Invitată de onoare a fost președintele femeilor din PES, Zita Gurmai.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3184 secunde