Află când va sosi gabara care va transporta autovehiculele grele de pe un mal pe celălalt, la Agigea

280
Află când va sosi gabara care va transporta autovehiculele grele de pe un mal pe celălalt, la Agigea - prefectura-1382444455.jpg

Articole de la același autor

Prefectul județului Constanța, Eugen Bola, s-a întâlnit, astăzi, cu factorii responsabili care se ocupă cu construcția noului pod situat la Poarta 9.  Conform proiectului, acesta ar urma să fie finalizat la sfârșitul lunii mai 2014 și să fie dat în funcțiune în luna iunie a anului viitor.  




În urma discuțiilor, atât constructorul, cât și proiectantul noului pod de la Agigea spun că trebuie începută ridicarea piciorului de la Poarta 9, dar pentru asta cifele cu beton trebuie să parcurgă distanța în mai puțin de trei ore, astfel încât calitatea betonului să nu aibă de suferit.


Cifele au 40 de tone, deci nu pot trece podul de la Agigea, așa că ei cer să aibă prioritate la trecerea cu gabara. Constructorul podului de la Poarta 9 spune că autoritățile vor face acest lucru posibil, undeva pe 4 sau 5 noiembrie, când va sosi gabara de la Galați. O astfel de gabară care poate transporta autovehiculele grele de pe un mal pe celălalt, are o mie de tone și va putea transporta aproximativ nouă mașini mari. Un astfel de transport va dura aproximativ 15 minute pentru a ajunge de pe un mal pe celălalt. Costul unui astfel de transport nu a fost încă stabilit.  




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5786 secunde