Galerie FOTO / CALVARUL CONTINUĂ! PODUL DE LA AGIGEA, TRECUT ÎN CONTINUARE LA PAS

620
1

Articole de la același autor

Navetiștii trec podul de la Agigea tot pe jos. În această dimineață, am surprins mai multe grupuri de călători care au coborât dintr-un microbuz, au trecut la pas podul și apoi s-au urcat în alt microbuz care îi aștepta să-i ducă la Constanța sau, invers, la Mangalia. 
Hotărârea Consiliului Județean Constanța de a da drumul circulației pe podul Agigea pentru mijlocele de transport călători care depășesc 3,5 tone nu poate fi încă pusă în aplicare, deoarece nu întrunește cadrul legal. 




În cursul zilei de ieri, în Monitorul Oficial a fost publicat Ordinul privind introducerea restricțiilor de circulație impuse încă de la 1 octombrie 2013. Așa se face că acum este nevoie de un alt ordin, de data aceasta al Poliției și al Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale, care să instituie excepția pentru mijloacele de transport călători. 


Până când se va da acest ordin, navetiștii nu au decât să o ia la picior pe pod, strecurându-se printre utilaje și muncitori, sau înghesuindu-se în microbuzele mici aduse special pentru a-i trece podul.


Lucrătorii care repară podul au improvizat deja un pasaj și pe un sens și pe celălalt, pe unde oamenii vor trece pentru a fi în siguranță. Deocamdată acesta nu este gata, iar navetiștii nu îl folosesc. 


Comentează știrea

parinti
9 octombrie 2013
trecere pod

Sa speram ca-si vor da acordul cat mai rapid - copiii trec in continuare podul pe jos si sunt probleme ziua cu intarzierile la orele de scoala si seara,pe intuneric,la intoarcerea pe pod.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6328 secunde