Live Text Aleşii locali din Constanţa au decis! RADPP a fuzionat cu Confort Urban

2647
Aleşii locali din Constanţa au decis! RADPP a fuzionat cu Confort Urban - primariaconstanta51717001956-1717066856.jpg
Consilierii locali din municipiul Constanţa au fost convocaţi joi, cu începere de la ora 14.00, în şedinţă ordinară. Pe ordinea de zi s-au aflat 20 de proiecte de hotărâre, iar pe ordinea de zi suplimentară au fost încă trei. Unul dintre cele mai importante proiecte care a fost votat de aleşii locali a vizat aprobarea fuziunii prin absorbţie a societăţii Administraţia Fondului Imobiliar S.R.L. de către societatea Confort Urban S.R.L.

Proiectul a fost adoptat cu 19 voturi pentru şi 5 împotrivă. Mai exact, R.A.E.D.P.P a fuzionat cu Confort Urban SRL şi practic nu mai există. Toţi angajaţii şi bunurile aflate în administraţia acestei instituţii trec în subordinea Confort Urban.

Totodată, consilierii locali au votat mai multe proiecte de hotărâre care fac referire la societatea SC Termocentrale Constanţa SRL. Două dintre acestea privesc constituirea fondului de risc şi aprobarea cuantumului comisionului de risc pentru acoperirea riscurilor financiare care decurg din garantarea de către municipiul Constanţa a împrumutului contractat de S.C. Termocentrale Constanţa S.R.L. de la Banca Comercială Română S.A. şi aprobarea gestiunii directe a serviciului public de alimentare în sistem centralizat cu energie termică a municipiului Constanţa – activitatea de producere a energiei termice către Termocentrale Constanţa, cu modificările şi completările ulterioare. Ambele proiecte au fost adoptate cu unanimitate de voturi.

De asemenea, consilierii locali şi-au îndreptat atenţia şi către două unităţi de învăţământ din municipiul Constanţa în vederea renovării acestora. Astfel a fost votat proiectul de hotărâre privind aprobarea documentaţiei de avizare a lucrărilor de intervenţie şi a principalilor indicatori tehnico – economici pentru obiectivul de investiţii „Creşterea eficienţei energetice a imobilului Şcoala Gimnazială nr. 24 Ion Jalea, Constanţa”, dar şi proiectul de hotărâre privind aprobarea documentaţiei de avizare a lucrărilor de intervenţie şi a principalilor indicatori tehnico – economici pentru obiectivul de investiţii «Creşterea eficienţei energetice a imobilului Liceul Tehnologic „Tomis”, Constanţa – corp Cantină şi corp Ateliere».

Aşa cum a arătat-o în ultimul timp, primarul Vergil Chiţac este interesat ca parcurile din municipiul Constanţa să arate la standarde înalte. Din acest motiv aleşii locali au votat şi proiectul de hotărâre privind aprobarea Studiului de fezabilitate şi a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiţii „Reamenajare spaţiu public din zona Parc Poarta 6 (Faleză Sud)”.

La şedinţă au fost prezenţi 26 de consilieri locali. Şedinţa a avut loc în format online.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4211 secunde