Aleșii locali din Mihail Kogălniceanu inaugurează noul centru after-school

160

Articole de la același autor

Primarul comunei Mihail Kogălniceanu, Ancuța Belu, și consilierii locali lansează un proiect ambițios, acela de a oferi suport educațional și suprave-ghere de specialitate elevilor din clasele primare, în afara programului școlar.

"Vom inaugura un centru after- school unde se va oferi supraveghere de specialitate celor mici în afara programului școlar. Totul se va desfășura într-un spațiu special amenajat în acest sens, pentru a-i ajuta pe aceștia să învețe, să completeze și să aprofundeze cunoștințele dobândite la clasă, iar pe părinți să își desfășoare activitatea lipsiți de griji", a spus primarul Ancuța Belu.

Drept urmare, astăzi, 1 octombrie, de la 12.30, la centrul after-school are loc "Ziua Porților Deschise" care va debuta cu oficierea de către preoții din localitate a unei slujbe de sfințire.

"Îi așteptăm pe părinți și copii pentru a vizita spațiul de unde se pornește într-o frumoasă călătorie pe drumul siguranței, certitudinii și calității. Dacă le va plăcea locul special conceput pentru copiii lor, părinții au posibilitatea de a completa formularele de înscriere în acest program", a mai adăugat primarul Ancuța Belu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0149 secunde