Decebal Făgădău:

"Am preluat atribuțiile de primar într-un moment nu tocmai de liniște"

826
16
Aleșii locali din cadrul Consiliului Local Municipal Constanța s-au reunit, ieri, în sala "Remus Opreanu" a Consiliului Județean Constanța în cadrul ultimei ședințe din mandatul 2012-2016, la eveniment fiind prezenți 21 din cei 25 de consilieri. 


După votarea tuturor proiectelor de hotărâre, președintele de ședință, Valentin Ciorbea, a spus că, în cei patru ani ai mandatului 2012-2016, au fost adoptate și votate 1.273 de proiecte de hotărâri, toate în folosul cetățenilor care au acordat vot de încredere celor ce fac parte din actualul consiliu local municipal. 


"În cadrul ședinței au fost adoptate proiecte ce vizează diverse lucrări care se află în plină desfășurare, dar am adoptat și proiecte ce dau de lucru viitorului consiliu local. Unele dintre ele vor produce efecte imediate, cum ar fi aprobarea proiectului privind plata subvenției pentru chirie, în integralitate, pentru persoanele cu handicap ce beneficiază de contract de închiriere din fondul locativ al municipalității din contracte încheiate cu RAEDPP. Totodată, au fost prelungite termenele de implementare a proiectelor ce sunt finanțate din fonduri structurale, de la 30 iunie la 31 august 2016. Drept urmare, mai multe proiecte importante, Parcul Se-niorilor, corpul nou al căminului de bă-trâni, iluminatul public, precum și Parcul Arheologic urmează să fie implementate cu succes. De asemenea, Școlile 3 și 10 intră în programul național de reabilitare și modernizare. Totodată, Consiliul Local și-a dat acordul și a transmis o solicitare de preluare a unui teren în zona Palas. Dacă se va da o hotărâre de Guvern, municipalitatea va avea la dispoziție un teren de aproximativ cinci hectare, astfel că în această zonă, se va construi prin finanțare europeană, un centru modern de incluziune socială", a explicat viceprimarul cu atribuții de primar, Decebal Făgădău.


În altă ordine de idei, după ședința cu aleșii locali, Decebal Făgădău a organizat o conferință de presă, iar printre altele, el a făcut referire și la mandatul său de interimar.


"Am preluat atribuțiile de primar într-un moment nu tocmai de liniște. Sunt mândru de ce am realizat în acest an, chiar dacă nu sunt lucruri vizibile la nivelul trecătorului. Sunt convins că prin proiectele de hotărâre am influențat în bine viața multor constănțeni, am normalizat relația cu cetățeanul sau, cel puțin, m-am străduit, și am demarat o mulțime de proiecte, obiective ce merg mai departe indiferent de conjunctură. Da, sunt mândru că am adus iluminatul public în cartierele Baba Novac, Compozitorilor, Palazu Mare, sunt mândru că am început asfaltarea în aceste zone, sunt mândru că multe proiecte au ajuns la bun sfârșit și mă bucur că nu mai văd cozi. A început distribuirea tichetelor prin programul Respect și astfel nu mai avem cozi", a spus Decebal Făgădău.
Întrebat ce notă ar acorda municipiului Constanța față de felul cum arată, Făgădău a spus că ar acorda o notă cuprinsă între 8 spre 9.  


Comentează știrea

16 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
costica
31 mai 2016
opinie

Exceptional! Aici castigati din prima luna este un adevarat chilipir! Cautam urgent oameni extrem de seriosi care vor sa colaboreze cu noi in timpul liber sau full-time (la alegere) si sa castige 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time) acum, din prima luna. Pentru mai multe informatii, solicitati acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email:pacurarucostica1963@gmail com

Constantean
31 mai 2016
Ma numesc Fagadau Balalau

Sunt discipolul și urmasul Paiaței Drogate și al Butoiului Stalinskaya și va garantez ca daca o sa ma alegeti o sa fac tot ce-mi va sta in putinta pt. a fura cit mai mult și pt.a va jupui de bani pe toate directiile, in special prin tilhariile abominabile pe care le exercit asupra voastra impreuna cu degeneratul mintal Stroe prin folosirea RAJA, cel mai criminal cartel mafiot din Romania. Este cunoscut faptul ca pretul apei e de cel putin 4 ori mai mare decit ar trebui sa fie in mod normal ; e o aberatie a ratiunii ca apa de canalizare sa fie pusa pe factura in aceiasi cantitate ( !!!) ca apa potabila ; apa de canalizare ar trebui sa reprezinte ≈55% din cantitatea de apa potabila. O alta aberatie a ratiunii este ca 1 m cub de apa de canalizare costa aproape la fel ca apa potabila ! Va marturisesc ca RAJA face o serie de investitii fantoma cu banii vostri, investitii care sunt doar pe hirtie, de ex : apa scoasa de la mare adincime ; monitorizarea retelelor de apa prin satelit ; investitii in alte judete si in Republica Moldova. Repet, aceste "investitii" sunt doar pe hirtie, pt. ca in realitate sunt doar praf in ochii vostri deoarece banii vostri intra in buzunarele mele si ale lui Stroe. Dragii mei, sincer sa fiu, imi pare rau ca va tilharesc in cel mai meschin mod posibil impreuna cu Stroe, dar fac asta pt. ca nu vreau sa fiu mai prejos decit maestrul meu, adica vreau si eu un bungalow in Madagascar. Ce, eu’s mai prost ca Mazare ?

Mihai
31 mai 2016
Minciuni in fata

In 2016 au reusit iluminat public in Constanta rusine ca numai acum s-a realizat

Spagadau
31 mai 2016
mazarsitan

Vad ca in campanie nu mai tineti sedintele pe la malibu si flora. Poate, poate ii prostim iar. Iluminat public in compozitorilor, auzi la el; orice om care merge la lidl vede o mare mare baltoaca de noroi iluminata de lidl, ca pe strada publca nu-s stalpi, nici becuri. ca fapt divers, se observa prin cartierele "rezidentiale" multe blocuri cu 4 etaje si cu mustati lasate pentru al 5-lea etaj. Lucrari oprite de 2-3 luni, sa treaca alegerile si apoi hop cu autorizatiile de extindere +20%, ca deh....e legal in mazaristan.

demisia
31 mai 2016
jungla urbana

Din 16 martie : "Decebal Făgădău își va demisia din funcția de primar al Constanței, dacă până la 1 iunie nu vor fi terminate lucrările de reabilitare a Bulevardului Tomis, pe porțiunea dintre Capitol și Lupoaică. "

Fagadau are boala Boala lui Calache
31 mai 2016
Spăgădau,sparge catalogu'

Niciun cuvintel despre Mazare care a fost director la Scoala de Talhari intre anii 2000 si 2015.Niciun cuvintel despre Fagadau,elevul lui Mazare.Nimic despre clanul pesedist care a sufocat orasul asta intre anii 2000 si 2016 si despre promisiunile clanului din anul 2012.In schimb,baietii isi pun singuri note in catalog.Asa cum sta bine unui tovaras de partid,Fagadau da dovada de modestie.E loc si de mai bine,tovarasi ! Fagadau a autorizat intr-un singur an mai multe constructii pe spatiile verzi si pe spatiile dintre blocuri decat a autorizat Mazare in ultimii 15 ani.Baiatul asta,Fagadau a dat in Boala lui Calache.A uitat cate spatii verzi a distrus intr-un singur an.Fagadau iti dam o tema pentru acasa.Daca orasul Constanta are nota 9,ce nota dai orasului din filmuletul asta:http://stirileprotv.ro/campanii/cautam-primar/orasul-unde-centrul-vechi-e-atat-de-curat-ca-oamenii-se-intind-pe-jos-ce-risca-cei-care-nu-renoveaza-cladirile-istorice.html Maine sa veniti cu parintii la scoala.Panaramelor !

m
31 mai 2016
mm

Si bilantul averilor voastre?Ziaristii lu peste ce faceti?Dormiti?Nu aflam si noi ce vile si-au mai luat,cat aur,ce opere de arta?Sa nu ziceti ca au saracit sau ,Doamne fereste,s-au imbolnavit de grija cetateanului?

Aurel
31 mai 2016
.

Domnilor, chiar nu vedeti ca astia fac tot posibilul sa arunce cu noroi in Fagadau, de ce oare? Mereu cand au vazut pe cineva care vrea sa faca bine astia fac tot posibilul sa-l distruga sa poata sa fure ei, eu votez din toata inima cu Decebal, daca avem o sansa de scapare, el este.

Marilena
31 mai 2016
Un primar capabil

In sfarsit proiecte in sprijinul cetatenilor. Am incredere in domnul Fagadau, e singurul capabil pentru functia de primar!! Bravo si la cat mai multe proiecte

Craioveanu
31 mai 2016
respect

ultimul an arata bine. sa speram ca e dovada a ceea ce urmeaza! Succes domnule primar! Sa nu va schimbati si sa va tineti de cuvant, ca si pana acum!!

16 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2404 secunde