Decebal Făgădău, despre Programul "Respect":

"Toți beneficiarii vor primi tichetele în următoarele 20 de zile"

521
1

Articole de la același autor

Constănțenii care s-au înscris în programul "Respect", derulat de Primăria Constanța, care înlocuiește acordarea pachetelor sociale, vor primi tichetele valorice în aproximativ 20 de zile, direct la domiciliu. Viceprimarul cu atribuții de primar, Decebal Făgădău, a anunțat că întârzierea a avut loc din cauza unei contestații care s-a făcut în cadrul procedurii de atribuire a contractului, însă situația a fost rezolvată.

"Am semnat dispoziția privind acordarea tichetelor valorice pentru lunile februarie, aprilie și mai, precum și contractul privind acordarea tichetelor. Practic, în următoarele 20 de zile, toți beneficiarii vor primi tichetele acasă", a spus Decebal Făgădău.

Programul "Respect" constă în acordarea de tichete valorice în opt tranșe, în cursul anului 2016. Pentru fiecare tranșă, vor fi acordate câte patru tichete valorice a câte 10 lei fiecare.

Vor beneficia de Programul "Respect" constănțenii care se încadrează într-una din următoarele categorii: au pensii, indemnizații sau venituri lunare cumulate care nu depășesc suma de 1.000 de lei. Totodată, se mai încadrează și cei care nu au niciun venit și împlinesc în anul 2016 cel puțin vârsta de 60 de ani sau au grad de handicap grav sau accentuat.

Tichete valorice vor primi și constănțenii care beneficiază de venit minim garantat stabilit în baza Legii nr. 416/2001 sau au calitatea de reprezentant legal al familiei care beneficiază de alocație pentru susținerea familiei în baza Legii nr. 277/2010, inclusiv soțul sau soția reprezentantului legal.

Distribuirea tichetelor valorice se va face la domiciliul, reședința sau adresa de corespondență comunicată de beneficiar pe baza prezentării buletinului sau cărții de identitate. Ele vor fi folosite doar pentru cumpărarea de alimente, nu pot fi folosite pentru achiziționarea de țigări sau băuturi alcoolice ori valorificarea acestora prin transformare în bani. Modificările intervenite cu privire la domiciliu, reședință, venituri sau orice alte schimbări ale datelor completate în cerere se comunică în scris, în termen de 10 zile, Primăriei Municipiului Constanța. 

Comentează știrea

Constantean
23 mai 2016
Ma numesc Fagadau Balalau

Sunt discipolul și urmasul Paiaței Drogate și al Butoiului Stalinskaya și va garantez ca daca o sa ma alegeti o sa fac tot ce-mi va sta in putinta pt. a fura cit mai mult și pt.a va jupui de bani pe toate directiile, in special prin tilhariile abominabile pe care le exercit asupra voastra impreuna cu degeneratul mintal Stroe prin folosirea RAJA, cel mai criminal cartel mafiot din Romania. Este cunoscut faptul ca pretul apei e de cel putin 4 ori mai mare decit ar trebui sa fie in mod normal ; e o aberatie a ratiunii ca apa de canalizare sa fie pusa pe factura in aceiasi cantitate ( !!!) ca apa potabila ; apa de canalizare ar trebui sa reprezinte ≈55% din cantitatea de apa potabila. O alta aberatie a ratiunii este ca 1 m cub de apa de canalizare costa aproape la fel ca apa potabila ! Va marturisesc ca RAJA face o serie de investitii fantoma cu banii vostri, investitii care sunt doar pe hirtie, de ex : apa scoasa de la mare adincime ; monitorizarea retelelor de apa prin satelit ; investitii in alte judete si in Republica Moldova. Repet, aceste "investitii" sunt doar pe hirtie, pt. ca in realitate sunt doar praf in ochii vostri deoarece banii vostri intra in buzunarele mele si ale lui Stroe. Dragii mei, sincer sa fiu, imi pare rau ca va tilharesc in cel mai meschin mod posibil impreuna cu Stroe, dar fac asta pt. ca nu vreau sa fiu mai prejos decit maestrul meu, adica vreau si eu un bungalow in Madagascar. Ce, eu’s mai prost ca Mazare ?

Pagina a fost generata in 0.3944 secunde