Ce notă acordă Decebal Făgădău Municipiului Constanța

250
2
Ce notă acordă Decebal Făgădău Municipiului Constanța - decebalfagadaupsd101440780617144-1464611878.jpg
Printre altele, astăzi, după ședința Consiliului Local Municipal Constanța, viceprimarul cu atribuții de primar, Decebal Făgădău, a făcut referire și la mandatul său de interimar.


"Am preluat atribuțiile de primar într-un moment nu tocmai de liniște. Sunt mândru de ce am realizat în acest an, chiar dacă nu sunt lucruri vizibile. Am normalizat relația cu cetățeanul și am avut întâlniri civice, cu societatea civilă, cu sindicaliștii. Am demarat o mulțime de proiecte, dar cel mai mult mă bucur că nu mai văd cozi. A început distribuirea tichetelor prin programul Respect și astfel nu mai avem cozi", a spus Făgădău.


În ceea ce privește o eventuală notă acordată municipiului Constanța față de felul cum arată, Decebal Făgădău a spus că ar acorda o notă cuprinsă între 8 și 9.  


Comentează știrea

Palaz
30 mai 2016
La puscarie cu penalii astia !

Chiar nu ati făcut nimic , acum vă miscati un pic prin intersecții , pe la capitol ,si cam atât , dar de carnavalul mamaia ce ziceti ca atrăgea mii de oameni , dar de soseaua de coastă pe care ati abandonato si avea finantare europeana ce ziceți ? de parcul central de lângă primărie ce ziceți ? Si astea sunt câteva care erau mai evidente , ati eșuat domnule viceprimar cu atribuții de primar ati avut un an si ceva la dispozitie să demonstrati de ce sunteti in stare dar ati dovedit că nu sunteti un bun manager ! Trebuie să atrageti investitii în constanța care sa produca valoare , ca să crească salariile , am ajuns un oras de consum si servicii in horeca si cam atât , ce mai ridică pibul Constantei este petromidia si portul si foarte putin turismul .

Constantean
30 mai 2016
Penibili

8-9 , probabil confunda orasul, e rupt de realitate, 5-6 e adevarata nota pt.oras , mizerie, căruțe cu țigani pe bulevarde, câini peste tot , lipsa parcări, locuri joacă copii, parcuri , numai betoane, oras sufocant , s-a construit haotic si fără bun gust , constanța a ajuns de pe locul 3 pe 11 în țară, cam asta e realitatea , viitorul primar.....aceleasi minciuni, să mai avem incredere să-i votăm ? doar îi imbogatim, sunt dezgustat de ce se întâmplă în țara asta.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5124 secunde