Apel urgent de la Primăria Constanța. Despre ce este vorba

1224
Apel urgent de la Primăria Constanța. Despre ce este vorba - pacheteconstanta-1469708947.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanții Primăriei Constanța au intrat în panică după ce au văzut că locuitorii care se încadrează în prevederile legale nu 
s-au prezentat să-și ridice pachetele cu alimente de la Uniunea Europeană.


"Primăria municipiului Constanța informează că, în perioada 11 iulie - 26 iulie 2016, în cadrul Programului Operațional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate (POAD), din totalul de 17.245 de beneficiari înscriși pe liste, au ridicat cutiile cu alimente un număr de 6.378 persoane.


Rugăm persoanele care NU au intrat în posesia alimentelor până la această dată să se prezinte la punctele de distribuire", se spune într-un comunicat de presă transmis de reprezentanții autorităților publice locale.
Pentru ridicarea pachetelor, beneficiarii unt organizați pe diverse categorii, astfel că persoanele cu handicap grav și accentuat al căror nume de familie începe cu litera A - L pot ridica alimentele de la Clubul pentru persoane cu handicap situat în Piața Agroalimentară Tomis III.


Totodată, persoanele al căror nume de familie începe cu litera M-Z pot ridica alimentele de la Clubul pentru pensionari situat pe str.Cișmelei nr. 16. Celelalte categorii de beneficiari pot ridica ajutoarele alimentare de la Clubul pentru pensionari, situat pe strada Duiliu Zamfirescu nr. 4. 


Distribuirea cutiilor cu ajutoare alimentare se realizează de luni până vineri, între orele 6.00 – 12.00. Ajutoarele alimentare se ridică personal de către beneficiar pe baza actului de identitate valabil.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5885 secunde