Blaga spune că PDL trebuie să revină la însemnele care l-au consacrat

157
3
Blaga spune că PDL trebuie să revină la însemnele care l-au consacrat - vasileblaga35703600-1363557832.jpg
Președintele PDL, Vasile Blaga, a afirmat că democrat liberalii trebuie să revină la însemnele care i-au consacrat și a susținut că parti-dul a avut de pierdut la alegerile locale când au existat 19 sigle diferite, printre care un trifoi, un trandafir verde și chiar o lotcă.

"Noi trebuie să revenim la însem-nele care ne-au consacrat: porto-caliu, trandafir, verde înrourat. Am plătit pentru că nu am făcut așa. Am plătit pentru că încă de la mijlocul lui 2010, când au avut loc alegeri parțiale pentru Parlament, nu am candidat sub sigla noastră. La alegerile locale am avut 19 sigle", a precizat liderul PDL. 

Comentează știrea

Sorin
18 martie 2013
Ha,ha!

Pot sa se picteze ca apasii,sa-si puna paie pe cap,sa-si implanteze ochi in frunte,nu mai conteaza si nici nu a contat ce aspect are sigla sau fularul de la gatlej. Nu au inteles ca ticalosia,nemernicia, rautatea extrema,ura si dispretul total fata de popor au fost motivele pentru care cei ramasi lucizi nu au mai votat PDL.

gLTBSgSoZpkVmDyFZHF
9 august 2014
pljFcNKSxe

UrTyuF chejzouadtvy, [url=http://dzxqdtotefbb.com/]dzxqdtotefbb[/url], [link=http://xxpmhrpnsbpw.com/]xxpmhrpnsbpw[/link], http://onnftbkagmsl.com/

xFbaMnmYT
29 august 2014
zBOaYHtVLeiRvfUlpPW

8wizWi cdpczgrapjer, [url=http://pyxwuhhicmwh.com/]pyxwuhhicmwh[/url], [link=http://tvogxeccmusx.com/]tvogxeccmusx[/link], http://enhzbquzqjmw.com/

Articole pe aceeași temă

Vineri, 15 Martie 2013
Stire din Politică-Administrație : "Nu mi-e frică de Voiculescu !"
Pagina a fost generata in 0.2244 secunde