Borbely, la Guvern pentru a discuta cu premierul Ungureanu despre acuzațiile DNA

227
Borbely, la Guvern pentru a discuta cu premierul Ungureanu despre acuzațiile DNA - laszlo-1333611197.jpg
Ministrul Mediului, Laszlo Borbely, a ajuns, în această dimineață, la sediul Guvernului, pentru a discuta cu premierul Mihai Răzvan Ungureanu despre acuzațiile aduse de Direcția Națională Anticorupție.

El a fost convocat de șeful Guvernului, la o discuție pe această temă, a precizat purtătorul de cuvânt al Executivului, Dan Suciu.

Surse oficiale au declarat că premierul Ungureanu a discutat, miercuri seara, la telefon cu ministrul Mediului, Laszlo Borbely, aflat încă pe aeroportul din Cluj-Napoca, cei doi convenind să se întâlnească în cursul zilei de astăzi pentru a discuta despre acuzațiile DNA, având în vedere ora târzie la care ministrul va pleca din Cluj.

Potrivit surselor, în discuția avută cu șeful Guvernului, Borbely și-a exprimat intenția de a studia dosarul care i-a fost întocmit pentru a afla acuzațiile formulate de Direcția Națională Anticorupție (DNA) și abia după aceea să aibă o întâlnire cu primul-ministru.

La Cluj-Napoca, Borbely s-a întâlnit cu președintele UDMR, Kelemen Hunor, pentru o scurtă discuție la sediul Prezidiului UDMR din localitate, la finalul căreia cei doi au refuzat să facă declarații.

Anterior convocării lui Borbely la Palatul Victoria, premierul Ungureanu a discutat atât cu liderul UDMR, Kelemen Hunor, cât și cu vicepremierul Marko Bela.

DNA a sesizat procurorul general să solicite Camerei Deputaților declanșarea procedurilor pentru obținerea cererii de urmărire penale față de Borbely Laszlo, deputat și ministru al Mediului, pentru două infracțiuni de trafic de influență și fals în declarațiile de avere, în formă continuată.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 05 Aprilie 2012
Stire din Politică-Administrație : Laszlo Borbely a demisionat
Pagina a fost generata in 0.4802 secunde