Bulevardul Mamaia Nord: patru benzi de circulație, pasarele și sensuri giratorii

2350
În cursul zilei de vineri a avut loc ședința ordinară a Consiliului Local Năvodari. Întrevederea a fost susținută în sala de ședințe a Casei Căsătoriilor din localitate și a început în jurul orei 17.00. Cei 18 consilieri prezenți au discutat 26 proiecte de hotărâre aflate pe ordinea de zi și două suplimentare.
Astfel, la primul proiect de hotărâre ce se referă la rectificarea bugetului local de venituri și cheltuieli pe anul 2010, s-a decis renunțarea la anumite investiții pentru ca persoanele nevoiașe și cele pe Legea 416/2001 să poată primi în continuare sprijin financiar.
De asemenea, a fost votat în unanimitate de către consilierii prezenți și proiectul privind acordarea de înlesniri la plata impozitelor și taxelor.

Lărgirea bulevardului Mamaia Nord pe patru benzi
Alte proiecte de importanță ce au trecut în urma ședinței de ieri au fost cele privind restrângerea suprafeței concesionate în vederea realizării lucrării de utilitate publică "Îmbunătățirea accesului între municipiul Constanța și platforma industrială Năvodari prin lărgirea și modernizarea Bulevardului Mamaia-Nord" .
"Dată fiind includerea și apro-barea în planul integrat de dezvoltare al polului de creștere Constanța a proiectului privind lărgirea drumului dintre Stațiunea Mamaia și orașul Năvodari, Primăria Năvodari finalizează în această lună procedurile administrative pentru restrângerea concesiunilor, astfel încât să se contureze o soluție tehnică definitivă pentru execuția acestei investiții", se menționea-ză în comunicatul din partea Primăriei Năvodari.
Mai exact, în anul 2011, se vor demara lucrările de lărgirea la patru benzi a Bulevardului Mamaia Nord (Mamaia - Năvodari), de amenajare a unei piste de acces în zonă și a trotuarelor. De asemenea, vor fii construite pasarele de traversare și sensuri giratorii pentru fiecare intersecție care duce către mare.
În plus, pe lângă aspectele menționate a fost aprobată o serie de proiecte ce vizează concesionarea, atribuirea în folosință și vânzarea anumitor terenuri și repartizarea de locuințe sociale. De asemenea, a fost aprobat proiectul de atribuire de denumiri a unor străzi care figurează în nomenclatorul stradal al orașului Năvodari și cel privind prețul local de producere, transport, distribuție și furnizare a energiei termice către populație.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4475 secunde