Câte tichete pentru alimente vor primi pensionarii din Constanța

942
2
Câte tichete pentru alimente  vor primi pensionarii din Constanța - pensionaricoadalapachete17-1454085460.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanții Consiliului Local Municipal Constanța au stabilit, vineri, modalitatea și datele de acordare a pachetelor cu hrană pentru pensionarii cu pensii de până în 1.000 lei, persoanele de peste 60 de ani care nu realizează venit, persoanele cu handicap, și categoriile de persoane care beneficiază de acordarea serviciilor sociale furnizate de asociații sau de fundații.

"Ne aflăm într-un moment de încheiere a unui program. Urmare a distribuirii pachetelor la finele lui 2015 s-au încheiat niște stocuri. Completăm stocurile de alimente și vom da o ultimă tranșă de pachete cu alimente. Cei îndreptățiți vor mai primi un singur rând de pachete cu alimente. Așa vom ajunge la cele opt pe care trebuiau să le primească în anul 2015, așa cum a fost stabilit. Acestea vor putea fi ridicate în februarie. Vom anunța așa cum am făcut și până acum. Ei vor primi 1 pui, 1 litru ulei, 1 kg. zahăr, 1 kg. făină,

1 kg. orez și 1 kg. mălai", a anunțat primarul interimar Decebal Făgădău.

În consecință, în cadrul ședinței, aleșii locali au stabilit ca, din luna martie, cei care primeau pachete cu alimente să primească în locul acestora tichete. Și acestea vor fi acordate de opt ori pe an, atunci când vor primi câte patru tichete fiecare în valoare de 10 lei. Voucherele vor fi trimise direct la locuința beneficiarilor fiecare putând să-și cumpere alimentele necesare de la orice magazin. 

Comentează știrea

DODO
30 ianuarie 2016
este bine !

Bine ca se renunta la circul cu puiul si faina.Util ar fi fost ca in articol,cei interesati sa afle ce trebuie sa faca, unde sa se adreseze si mai ales ce hirtii le trebuie pentru a se inscrie in program. Erau multi care se lipseau datorita balamucului si neputiintei acum este mai civilizat. Stim ca destule se vor duce pe rachiu chiar daca sint predestinate . Romanul este inventiv !

ActionVictory'S
30 ianuarie 2016
Cartea ta..

Niciodată să nu privești studiul ca pe o datorie, ci ca pe un prilej demn de invidiat care te învață ce înseamnă influența eliberatoare a frumuseții pe tărâmul spiritului, pentru bucuria ta personală și beneficiul comunității căreia va aparține munca ta de mai târziu. citat celebru din Albert Einstein Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email [email protected]

Pagina a fost generata in 0.5024 secunde