UPDATE. Vergil Chițac, trecut în rezervă de la 1 februarie. Urmează candidatura la Primăria Constanța?

1867
6

Articole de la același autor

UPDATE: "Referitor la candidatura mea la Primăria Constanța încă analizez, mă aflu într-un proces de evaluare. Am intenția de a candida însă, deocamdată, nu am luat o decizie în sensul de a o face ca și independent sau din partea unui partid politic. Decizia finală o voi lua până la jumătatea lunii februarie", a declarat pentru "Cuget Liber", Vergil Chițac.
În altă ordine de idei, funcția de rector a Academiei Navale "Mircea cel Bătrân" va fi preluată interimar de comandorul Viorel Costache până în luna iunie, atunci când vor avea loc alegerile pentru noul rector.



Vergil Chițac va părăsi, oficial, cu 1 februarie, sistemul militar pentru a se alătura, cel mai probabil, lumii politice, pregătind o candidatură la Primăria Constanța. 
În acest sens, Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat astăzi, decretul privind trecerea în rezervă a contraamiralului de flotilă - cu o stea Chițac Vergil din Ministerul Apărării Naționale - la data de 1 februarie 2016.



Comentează știrea

ce fatzau de om prost...
28 ianuarie 2016
uite ce privire de jigodie spagara are...

Lasa-ne,nea Vergilee...

Florian
28 ianuarie 2016
Special

Pentru toti! Castiguri din prima luna! 100-285 de euro lunar! Cei care vor sa lucreze in timpul liber sau full-time si sa obtina castiguri imediat, 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), din prima luna, sunt asteptati in echipa noastra, pentru o colaborare profitabila. Cerem seriozitate maxima! Pentru mai multe informatii, solicitati acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: [email protected] sau [email protected]

cupan
28 ianuarie 2016
este un om

de caracter si cu mult caracter.Si foarte inteligent.

DODO
29 ianuarie 2016
ce fraier !

L-au prostit si momit politicienii , i-au stricat cariera ca sa se ascunda dupa de el ,dar nu i-au spus ca va trebui sa-i serveasca (altfel nu se poate ) si uite asa peste timp are sanse sa termine ca Mazare. Pacat , pare un tip integru de care orasul are mare nevoie. Va rezista oare tentatiilor si mafiei ? Doamne-ajuta !!!

constan
29 ianuarie 2016
pacat

dupa modelul PD cu militarul Benes - cand s-a facut practic partie pentru Mazare si oamenii lui, urmeaza in noul PNL cu aripa PD modelul Chitac. Aceeasi tipologie si posibil acelasi joc pentru PSD, de la Benes la Chitac :))))

Warrior
1 februarie 2016
Ca sa vezi

Pana la urma amiralul s-a hotarat. A lasat militaria pentru politica. Bine ca a plecat din armata ca o luase razna rau de tot de cand incepusera sa il curteze cvasipoliticienii locali. Si-a dorit multe musiu Chitak.Se visa sef peste mai marii Marinei Militare. Visuri taica. Asa ca-i mai bine la pensie. Si pentru el si pentru ceilalti pe care-i pastorea! Asta mai lipseste urbei noastre. Chitak primar! Un vis urat!

Pagina a fost generata in 1.3357 secunde