Primăria Constanța caută viceprimar după excluderea lui Gabriel Stan

1652
23
Primăria Constanța caută viceprimar după excluderea lui Gabriel Stan - gabistan4-1453651053.jpg

Articole de la același autor

Aleșii locali ai municipiului Constanța vor vacanta un loc de consilier local după ce fostul social-democrat Gabriel Stan și-a dat demisia, el fiind exclus și din PSD. Mai mult, aleșii vor trebui să desemneze și un alt viceprimar, deoarece Stan avea această funcție. 


"Gabi Stan și-a dat demisia pe 4 decembrie din cadrul Consiliului Local Municipal Constanța. În prima ședință, care va avea loc pe 29 ianuarie, pe ordinea de zi se va afla și proiectul de hotărâre prin care se declară vacant un post de consilier local, dar și unul de numire a altui consilier. Ulterior, se vor face și propuneri pentru desemnarea celui de-al doilea viceprimar al municipiului Constanța", a declarat primarul interimar Decebal Făgădău. 


El a adăugat că nu are preferințe în privința noului viceprimar, acesta putând fi de la orice partid politic care are consilieri în cadrul Consiliului Local Municipal Constanța. 


Reamintim că fostul viceprimar Gabriel Stan a fost exclus din PSD Constanța, luna trecută, după ce procurorii DNA l-au trimis în judecată pentru abuz în serviciu în dosarul Polaris. Alături de el, inculpați mai sunt fostul primar al Constanței Radu Mazăre, deputatul PSD Eduard Martin și mai mulți funcționari din cadrul Primăriei Constanța, precum și omul de afaceri Sorin Strutinsky, acesta din urmă sub control judiciar, pentru trei infracțiuni de complicitate la luare de mită.


Comentează știrea

23 comentarii. Pagina 1 din 3. Click pe pagina dorită : 1 2 3 
un constănțean
25 ianuarie 2016
of, ce jale...

Ce ne facem noi acuma fără Gabi Stan?!

andreea
25 ianuarie 2016
jaf si cotropire

AM FURAT CU DUHUL BLANDETEI NU CHIAR CA ALTII,Mazare,Constantinescu,MATEI IMPARATUL DE LA NAVODARI....

parinte
25 ianuarie 2016
constantean

Da', ce-o sa faca nevasta-sa fara el vice?! Cat o sa mai stea pe functia de director? Si cat de mult vor fi sanctionate abuzurile pentru care este raspunzatoare? Se va lua, oare vreo masura?

Răspuns la: of, ce jale...
Adăugat de : un constănțean, 25 ianuarie 2016
Ce ne facem noi acuma fără Gabi Stan?!
adevar
25 ianuarie 2016
adevar

Ma votati pe mine.o sa ma votati pe mine mereu

alt parinte
25 ianuarie 2016
el sau nevasta?

Problema se piune altfel; cine pe cine a bagat in rahat? Madam stan pe gabi stan, sau invers? Ca acum sunt amandoi in bataia vantului. Ea se agata de postul de la 28, dar e vlaguita! El e debusolat, nu stie de ce sa se agate. E naspa, dragilor, dar a fost si bine cand erati pe val, nu?

Răspuns la: constantean
Adăugat de : parinte, 25 ianuarie 2016
Da', ce-o sa faca nevasta-sa fara el vice?! Cat o sa mai stea pe functia de director? Si cat de mult vor fi sanctionate abuzurile pentru care este...
cine a luat-o razna?
25 ianuarie 2016
El sau Ea?

In familia Stan, cine este ADEVAR TICNITUL, care comenteaza pe la toate articolele, zi si noapte? El, sau Ea? Sau amandoi? Va votam, va votam, stati linistiti! La nr. de urgenta 112! :))

cetatean
25 ianuarie 2016
fagadau ar trebui sa stie

Daca mister Fagadau, aspirant la functia de primar ar catadicsi sa se intereseze de chestiunea abuzurilor lui Stan la scoala unde este directoare (mai ales ca are si copilul acolo), ar afla cu siguranta adevarul! Inspectoratul judetean condus se zoia bucovala face ce vrea? Are voie sa faca ce vrea?

Răspuns la: constantean
Adăugat de : parinte, 25 ianuarie 2016
Da', ce-o sa faca nevasta-sa fara el vice?! Cat o sa mai stea pe functia de director? Si cat de mult vor fi sanctionate abuzurile pentru care este...
Fagadau
25 ianuarie 2016
sa-si spuna punctul de vedere acum

Fagadau stie, probabil ca nu in detaliu. Cunoaste de ani de zile situatia familiei Stan, e de-al lor, e de-acolo. A cautat sa rezolve lucrurile tacit, sa fie un negociator sau impaciuitor... sa inteleaga oamenii ca madam stan e cu probleme si e cine e si... mai lasam treburile asa sa nu ne punem anumite persoane in cap, mai vedem... pana cand ? Ar trebui mers acum la el in contextul de acum, al schimbarilor, al excluderii lui Stan din PSD, al apropierii alegerilor... s-ar putea sa aiba o alta atitudine. Daca nu, ar trebui oricum sa se stie pozitia lui si ce ramane de facut.

Răspuns la: fagadau ar trebui sa stie
Adăugat de : cetatean, 25 ianuarie 2016
Daca mister Fagadau, aspirant la functia de primar ar catadicsi sa se intereseze de chestiunea abuzurilor lui Stan la scoala unde este directoare...
cetatenii
25 ianuarie 2016
isi doresc conducatori corecti si responsabili

oamenii vor un primar, viceprimari, sefi de consilii, etc, care sa STIE! Si care sa analizeze faptele si sa ia masuri! Daca sunt usor de intimidat si de santajat, atunci nu merita sa ajunga primari. Ce atata tatonare si delicatete? Avem nevoie de un primar hotarat, dar nu-i putem cere asta decat daca e CINSTIT!

Demers
25 ianuarie 2016
inutil!

Sa mearga cineva la Fagadau in problema asta ar fi pierdere de vreme! Inainte de alegeri nimeni nu vrea sa se puna rau cu nimeni. Altfel cine ii mai voteaza? Uitam ca fagadau vrea sa obtina primaria? Ar trebui sa aiba mult curaj sa se puna contra curentului.

Răspuns la: sa-si spuna punctul de vedere acum
Adăugat de : Fagadau, 25 ianuarie 2016
Fagadau stie, probabil ca nu in detaliu. Cunoaste de ani de zile situatia familiei Stan, e de-al lor, e de-acolo. A cautat sa rezolve lucrurile...
23 comentarii. Pagina 1 din 3. Click pe pagina dorită : 1 2 3 
Pagina a fost generata in 0.4474 secunde