Ce proiecte pregătește Primăria Năvodari pentru locuitori

575
5
Ce proiecte pregătește Primăria Năvodari pentru locuitori - ceproiecte-1397235451.jpg

Articole de la același autor

Consilierii locali din Năvodari s-au reunit, joi seara, în sala de ședințe a Primăriei, pentru a dezbate 28 de proiecte de hotărâre, propuse de primarul Nicolae Matei. Cele mai multe vizează pregătirile pentru sezonul estival 2014, atât pe partea de cultură cât și din punct de vedere al turismului. Consilierii au votat amenajarea pieței de pește, dar și măsuri ce vizează statutul de stațiune balneoclimaterică al orașului, toate pentru a atrage cât mai mulți turiști.


Discuțiile s-au axat și pe proiectele de sprijinire a năvodărenilor. Vestea bună este că, pentru perioada sărbătorilor Pascale, consilierii locali alături de primarul Nicolae Matei, le pregătesc acestora mai multe surprize, ca în fiecare an. Totuși, tinerii care au solicitat locuințe prin ANL mai au de așteptat și asta din pricina legislației.


"Trebuie să-i informăm pe cei interesați că s-a întârziat repar-tizarea din cauza legislației aberante care este în România. Mai precis, ni s-a solicitat, ca să racordăm blocul acela ANL la curent electric, taxa de aviz cinci miliarde jumate, adică prețul a vreo șase apartamente din 32. După mai multe demersuri, personal am vorbit cu directorul general de la ENEL. Până la urmă a rămas taxa la trei miliarde două sute, cu regândirea soluției tehnice", a declarat primarul orașului Năvodari, Matei Nicolae.


Ultimul proiect de pe ordinea de zi s-a referit la cercetarea administrativă a directorului SC Termina Distribuție SRL Năvodari, Vasile Alexandru Manu, precum și a faptelor de care este incriminat de către Parchetul Curții de Apel Constanța. 


 "Consiliul local, în calitate de administrator al domeniului public și privat trebuie să analizeze dacă ne constituim sau nu parte civilă. Păi dacă lucrurile mergeau bine la Termica, în regulă, mai reușea orașul Năvodari, să mențină prețul giga-caloriei la jumătate față de alte orașe? Vă întreb pe voi și pe cei din Năvodari, de când sunt eu primar de câte ori s-a oprit căldura și apa caldă în Năvodari?", a declarat primarul Nicolae Matei.


Comentează știrea

navodarean
21 aprilie 2014
CANALIZARE

Primaria a uitat de promisiunile facute cu ani in urma. Canalizarea din Mamaia Sat nu mai figureaza pe agenda.

hermes trismegistos
18 mai 2014
hermes trismegistos

hermes paket nach belgien kosten Stiri Politică : Ce proiecte pregătește Primăria Năvodari pentru locuitori | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online hermes trismegistos http://jackar.dk/images/why-a-white-hermes-trismegistos-birkin-3.html

keywords3 hermes
19 mai 2014
keywords3 hermes

hermes printec homepage Stiri Politică : Ce proiecte pregătește Primăria Năvodari pentru locuitori | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online keywords3 hermes http://www.okayfurnace.com/how-to-unlock-htc-x01ht-hermes-handbags-austria-softbank.html

georgel
30 mai 2014
str.Mesteacanului

Turistii mai si rude in Navodari.I-mi este rusine sa-i primesc pe str. Mesteacanului, daca face parte din orasul Navodari.

georgel
30 mai 2014
str.Mesteacanului

Turistii mai au si rude in Navodari. I-mi este rusine sa-i primesc pe str. Mesteacanului, daca face parte din orasul Navodari,numai noroi sau praf.

Articole pe aceeași temă

Duminică, 23 Martie 2014
Stire din Eveniment : Suspiciuni de crimă la Năvodari
Pagina a fost generata in 0.692 secunde