Primarul Nicolae Matei: "Sunt nevinovat și mă voi bate până la capăt pentru viața mea și orașul Năvodari"

995
11
Primarul Nicolae Matei:

Articole de la același autor

În debutul ședinței Consiliului Local Năvodari, Primarul orașului Năvodari, Nicolae Matei a informat consilierii locali dar și opinia publică din Năvodari cu privire la situația juridică în care se află după ce Tribunalul Constanța a decis condamnarea la trei ani și jumătate de închisoare cu executare. Decizia nu este definitivă și a fost deja atacată cu apel la instanța superioară. 


"Înainte de ședință este de datoria mea să informez Consiliul Local dar și opinia publică despre situația în care mă aflu fără voința mea. Probabil, cam toată lumea a aflat că am fost condamnat la trei ani și jumătate de închi-soare cu executare pentru o faptă pe care nu am comis-o. Dacă nu au reușit să pună mâna pe Năvodari democratic în-cearcă s-o facă prin acțiuni polițienești", a declarat Matei în debutul ședinței. 


Primarul orașului spune că prin această condamnare "cei care nu au reușit să fie votați de către populație, încearcă pe alte căi să pună mâna și pe Năvodari ca și pe alte orașe importante". 


"Într-o țară în care absolut toți primarii, dar absolut toți, în special cei mai vocali, au câte 2-3 dosare penale, înseamnă că sistemul judiciar este cel puțin viciat, dacă nu e bolnav. În același timp nicăieri, în niciun oraș din România nu se deschide nicio fabrică, să mai producem și noi ceva.


Uitați-vă la mine, trei ani și jumătate plus un an în care mi se spune, în mod expres, sunt patru ani jumate în care nu mai pot să fiu primar. Asta e ținta, într-o zi va fi deconspirată toată filiera în care am fost adus. De ce? Pentru că am fost votat de 14.456 de oameni, adică 71%. Hai să fim serioși. Aleșii populației, aceștia sunt hoți și corupți? Atunci poporul în sine ce este?", a mai adăugat edilul orașului Năvodari. 


Nicolae Matei a ținut să mai precizeze că nu va renunța la luptă deoarece este nevinovat, iar Năvodariul nu merită să devină o groapă de gunoi.


"Să nu credeți că mă predau, nu mă predau și mă voi bate pentru viața mea, pentru dreptul meu până la capăt, pentru că să-mi ia cineva trei ani și jumătate din singura mea viață, asta este crimă. Sunt singurul primar din România acuzat de dare de mită și mi-au dat pedeapsă aproape maximă. Nu am vrut ca Năvodariul să fie centru de deșeuri periculoase, centru  mondial, să-l fac centru de gunoaie. Ba dimpotrivă, am făcut din Năvodari stațiune balneoclimaterică. Am avut altă opțiune", a concluzionat primarul Nicolae Matei. 


Comentează știrea

11 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
Craii de curte veche
12 aprilie 2014
MINCINOS

Acest semianalfabet, care a facut zeci de mii de reclamatii celorlalti primari, acum se plinge ca l-au prins cu spaga data? El si asa nu are multe in cap decit FURACIUNI. Da poporul este prost ca a votyat un derbedeu si gasca lui. Poporul incepe sa fie invatat sa nu munceasca ci sa FURE, ca si sefii oraselor, comunelor. Da o fi invatat si el carte cit un judecator? Nici daca se mai naste odata nu invata ca nu are in genom dragoste de carte la el este de furaciune.

Craii de curte veche
12 aprilie 2014
ALO? Se aude ?

Mai puneti baieti si un semn de reclama mascata un P in paranteze ceva.

matei pranaiasul
12 aprilie 2014
infractorul matei in puscarie

gunoiul asta a fost condamnat doar intr-un prim dosar. Singurul primar din istoria Navodariului care intra in puscaria direct din primarie. In curand urmeaza si restul dosarelor care prin comparatie vor face ca pedeaspa cu puscaria de a primit-o acuma sa para doar o gluma. Nu mai iese din parnaie pana dupa 70 de ani. Sa speram ca tot ce a furat se va intoarce la oras inapoi.

un cetățean
13 aprilie 2014
mare pacat

Pentru Năvodari se bate cu toată lumea, buni sau răi. Năvodari nu mai este un oraș sărac plin de amărâți de când îl conduce Matei

soase
13 aprilie 2014
SPAGARU

LA PUSCARIE !!! ACOLO ESTE LOCUL TAU

Dan
13 aprilie 2014
Natura umana !

Sunt desgustat de natura umana a indivizilor care Murdaresc tot . Omul asta chiar nu merita asta ! Ce natie suntem noi sa ne ucidem tot ce e patriot ? Matei chiar este un patriot , un nationalist local in sensul bun ! Eu cred ca nu am ajuns atat de jos ca toata justitia cu oameni ei sa execute ordine mizerabile , Mare Pacat ! Navodariul are nevoie de Matei , tara are nevoie de oameni ca Matei !

Mihaescu
13 aprilie 2014
Natura umana

Sunt degustat de natura umana a interlopilor care ajung sa puna mana pe un oras intreg.Interlopul asta a ajuns sa creada ca orasul e mosia sa, pe o mare parte a si reusit sa puna mana.Ce natie suntem noi daca ajungem sa punem un analfabet si un hot sa reprezinta un oras. Eu cred ca nu am ajuns atat de jos ca justitia sa lase astfel de indivizi in libertate. Navodariul nu are are nevoie de hoti ca matei , tara are nevoie de oameni onesti,cinstiti,cultivati nu de oameni care vor sa fure.Acest puscarias sa lauda peste tot cu relatiile din procuratura si din justitie,a inscenat tot felul de magarii la cei care-l demascau in ideea de ai baga la puscarie,si stie bine ce are pe constiinta si ca odata si odata o sa plateasca pt asta.

dana
13 aprilie 2014
critic

nu cred cai asa cum se spune

PRO Matei
8 mai 2014
Solutie

Eu nu as vrea sa intre in puscarie. De ce sa se cheltuie si acolo banii publici pe el. Totul s-ar rezolva asa usor de un om determinat sau disperat cu o ranga.

NICU TUDOR
24 mai 2014
La puscarie

La puscarie varule cu tine acolo e locul tau.Vin si eu dupa tine,ca si mie mi-ai dat loc ca sa i-mi fac casa moca.Te voi insoti cat de curand.

11 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9296 secunde