Ce proiecte vor supune la vot consilierii de la Medgidia

247

Articole de la același autor

Consiliul Local Medgidia se va întruni, mâine, în ședință pentru a discuta și supune la vot cele 14 proiecte aflate pe ordinea de zi.
 

Potrivit comunicatului emis de departamentul mass-media al administrației locale, primul proiect ce va fi dezbătut vizează acordarea unui mandat special primarului municipiului Medgidia, Marian Iordache, pentru a încheia cu SC SORGENIA SRL o serie de convenții de exercitare a dreptului de uz și servitute în condițiile legii, asupra unor bunuri imobile proprietatea municipiului Medgidia, în vederea obținerii autorizației de execuție pentru asigurarea funcționării normale a capacităților energetice.


Tot joi, vor fi denumiți și reprezentanții Consiliului Local Medgidia în Consiliile de Administrație ale unităților de învățământ preuniversitar aflate pe raza administrativ teritorială a municipiului Medgidia. În plus, reprezentanții primăriei vor să dea în folosință gratuită, pe o perioadă de 49 de ani, imobilul-teren de 1.058 de metri pătrați către Parohia "Nașterea Maicii Domnului". Mai mult de atât, consilierii vor vota aprobarea înfrățirii municipiului Medgidia cu localitatea Mudanya (Republica Turcia), pentru aprobarea repartizării unor unități locative situate în bloc ANL, precum și pentru vânzarea, concesionarea sau retragerea drepturilor pentru mai multe terenuri și imobil-terenuri.


Membrii CL Medgidia vor supune la vot aprobarea contului de încheiere a execuției bugetului local al municipiului Medgidia și al direcțiilor din subordinea Consiliului Local, a bugetelor instituțiilor publice finanțate integral sau parțial din venituri proprii, pentru anul 2011.


În ultimă fază, aceștia vor discuta aprobarea organizării manifestărilor prilejuite de "Zilele Municipiului Medgidia", în perioada 29 august - 2 septembrie 2012.


Reprezentanții administrației locale Medgidia precizează că, în partea a doua a ședinței de CL, va fi analizată situația managementului SC Apollo Ecoterm SRL Medgidia. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 08 Iunie 2012
Stire din Politică-Administrație : Falsuri grosolane la Medgidia
Pagina a fost generata in 0.6233 secunde