Ce răspuns a primit deputatul Dănuț Culețu cu privire la soarta Spitalului de la Eforie Sud

133
Ce răspuns a primit deputatul Dănuț Culețu cu privire la soarta Spitalului de la Eforie Sud - danutculetu7-1366813594.jpg
Ministrul Sănătății, Eugen Nicolaescu, i-a răspuns în scris deputatului constănțean Dănuț Culețu cu privire la situația în care se află la acest moment Spitalului de Ortopedie Traumatologie și Recuperare Medicală (SOTRM) din Eforie Sud.

În documentul transmis, Eugen Nicolaescu îi spune parlamentarului constănțean că, până la acest moment nu a fost sesizat oficial cu niciun proiect de hotărâre de Guvern de desființare a acestei unități sanitare, motiv pentru care nu-și poate exprima un punct de vedere.

"Conform prevederilor art. 174, alin. 3 din Legea nr.95/2006 privind reforma în domeniul sănătății cu modificările și completările ulterioare, spitalele din rețeaua autorităților administrației publice locale se înființează și, respectiv, se desființează prin hotărâre a Guvernului, inițiată de Instituția Prefectului sau Consiliului Județean, în condițiile legii, cu avizul Ministerului Sănătății. Până la acest moment, Ministerul Sănătății nu a fost sesizat oficial cu niciun proiect de hotărâre de Guvern de desființare a acestei unități sanitare, pentru a putea fi analizat și a se putea exprima un punct de vedere", se menționează în documentul transmis deputatului Dănuț Culețu de către ministrul Sănătății Eugen Nicolaeascu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3853 secunde