Ce s-a discutat, ieri, la Prefectura Constanța

117

Articole de la același autor

La Prefectura Constanța a avut loc, ieri, o întâlnire de lucru a Comandamentului Litoral. La eveniment a participat prefectul Eugen Bola alături de reprezentanți ai Inspectoratului de Poliție al județului Constanța, Gărzii de Coastă, Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, Grupării de Jandarmi Mobilă "Tomis", Gărzii Financiare- secția județeană Constanța, Direcției de Sănătate Publică Constanța, Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Constanța, Inspectoratului Teritorial de Muncă Constanța, Direcției Sanitară Veterinară și pentru siguranța Alimentelor Constanța și Gărzii Națională de Mediu - Comisariatul Județean Constanța.

În cadrul ședinței s-a stabilit procedura de comunicare între instituțiile cu atribuții de control și structurile care asigură și mențin ordinea publică de pe teritoriul litoralului județului Constana. Totodată, s-a luat decizia că Instituția Prefectului va comunica ABADL și primăriilor litorale necesitatea dispunerii unor măsuri de interzicere a accesului autoturismelor pe plajă pe perioada verii.

O altă decizie luată în cadrul întâlnirii face referire la faptul că reprezentanții Comandamentului Litoral să se întrunească din două în două săptămâni, următoarea întâlnire având loc în perioada 1-2 iulie.

Deoarece în cadrul unora dintre instituțiile prezente vor sosi

inspectori/comisari detașați din alte județe, prefectul va avea întâlniri și cu conducătorii acestora, astfel încât controalele din această vară să îndeplinească principalul lor scop și anume asigurarea unui climat de securitate și sănătate pentru turiști, fără a tulbura activitatea economică a unităților hoteliere și de alimentație publică. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7632 secunde