Ce soluție are Crin Antonescu pentru aleșii incompatibili

74
Ce soluție are Crin Antonescu pentru aleșii incompatibili - crinantonescumediafaxfotoandreea-1380097464.jpg

Articole de la același autor

Președintele PNL, Crin Antonescu, a declarat că o soluție în ceea ce-i privește pe aleșii locali aflați în conflict de interese sau incompatibilitate este o lege de amnistiere privind conflictul de interese și un recurs în interesul legii din partea ministerului Justiției pentru cei aflați în stare de incompatibilitate.


El arătat că are în vedere rezolvarea situațiilor trecute ale aleșilor locali aflați în conflict de interese sau în stare de incompatibilitate. 
"Soluția mea apropo de retroactiv sau soluția pe care doresc să o discutăm și cred că o putem adopta pentru a scoate toți acești oameni care nu au greșit dintr-o situație imposibilă este, pe de-o parte, o lege de amnistiere în ceea ce privește conflictul de interese, pentru că aceasta este o acuzație penală și amnistierea poate să acționeze retroactiv strict pe aceste spețe, nu pe toate conflictele de interese, pe aceste spețe, iar în ceea ce privește incompatibilitățile cred că aici trebuie să ne adresăm și să solicităm cel puțin ministrului Justiției un recurs în interesul legii. Și atunci lămurim aceste lucruri. Modificăm legea pentru viitor", a spus Antonescu la RTv. 


El a indicat că această propunere nu a fost discutată în USL, dar că urmează a fi dezbătută și că este o idee pe care o are. 
Antonescu a mai spus că juriștii pe care i-a consultat au susținut varianta propusă de el.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4708 secunde