CE SOLUȚII AR EXISTA CA SĂ NU MAI FIE ÎNCHIS PODUL DE LA AGIGEA

1263
2
CE SOLUȚII AR EXISTA CA SĂ NU MAI FIE ÎNCHIS PODUL DE LA AGIGEA - podagigeatraficmasini13137906949-1380023302.jpg

Articole de la același autor

În urma întâlnirii de astăzi, dintre prefectul județului Constanța, Eugen Bola, transportatori și primarii localităților afectate de tranzitul podului de la Agigea s-a ajuns la concluzia că închiderea podului de la Agigea nu este cea mai bună soluție, ci ar trebui găsite alte variante.


Astfel, una dintre soluții ar fi ca circulația să se desfășoare alternativ pe câte-un sens de mers. O altă variantă ar mai fi ca reparațiile care trebuiesc efectuate la pod să fie amânate cu șase luni, termen în care va fi finalizată construcția noului pod de la intrarea în port dinspre autostradă. 


În acest sens, primarii au formulat un memoriu care va fi transmis premierului Victor Ponta, memoriu în care îi sunt aduse la cunoștință efectele sociale și economice care ar avea loc în urma închiderii podului de la Agigea.




Comentează știrea

Marin Preda
24 septembrie 2013
Delirul

Autoritățile române, după multe ore de beție s-au trezit și și-au dat seama că totuși, într-o țară ca România, prostia nu poate fi dusă la superlativ. Cam cât de tâmpit poți să fii să iei asemenea decizie? "Cablurile vechi de 30 de ani sunt ruginite" - o declarație acoperitoare pentru delăsarea totală de CNADNR. Și pe lângă asta mai apare și Eugen Bola cu declarații aberante. Propun să-l exilăm în spațiu fără costum :(((((((

Maria
25 septembrie 2013
Bravo

Bravo!! S-au potolit cu ineptia lor! In tara asta NU SE MAI POATE SA INGHITIM TOATE PROSTIILE AUTORITATILOR! Trebuie sa luptam si sa protestam pentru drepturile noastre!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4412 secunde