Ce vă miră? Cine ne conduce? Câți ați votat?

2588
14
Ce vă miră? Cine ne conduce? Câți ați votat? - 1-1485931923.jpg

Articole de la același autor

Indignare, revoltă, scârbă. Sentimente amestecate cu un numitor comun Dragnea și PSD. Au lovit ca adevărați mafioți, asasini plătiți ai democrației: la ceas de seară, la adăpostul întunericului.

Nu mă surprinde că au făcut-o. Nu puteam avea alte așteptări de la un partid condus de infractori și condamnați. M-au surprins însă nonșalanța, naturalețea și rapiditatea cu care au înfipt pumnalul în grumazul justiției. Cât de tare îi frigea pe pesediști cartoful fierbinte al corupției și cât de disperați erau să se scape pe ei și pe acoliții lor din mâinile legii.

Din păcate, ceea ce vedem acum nu este plăsmuirea peste noapte a unei armate de infractori. Nu. Este rodul poporului român. Este produsul nepăsării românilor, care în 11 decembrie au stat acasă, în confortul gândirii "și așa nu am cu cine vota". Ei sunt principalii vinovați ai măcelului pe care PSD l-a declanțat asupra legilor penale, scăpându-și toți infractorii și pușcăriașii. Ei au legitimat un guvern și un Parlament al ticăloșilor. Astăzi, ei ar trebui să iasă în stradă să-și ia țara înapoi din ghearele acestor tâlhari.

Dar e clar că în baza lor nu putem sta, iar copiii noștri nu merită să fie sacrificați pentru ignoranța acestora. Societatea civilă, toate instituțiile în drept care s-au pronunțat împotriva acestor ordonanțe și au dat aviz negativ trebuie să reacționeze ferm.

Primul pas: strada cere deja demisiile tuturor parlamentarilor opoziției în semn de solidaritate cu românii. Dacă PSD vrea să transforme Parlamentul și Guvernul în instituții ale penalilor, atunci să fie singuri. A sta la aceeași masă cu Dragnea și Iordache nu face decât să legitimieze loviturile PSD.

Comentează știrea

14 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
Dragnea
1 februarie 2017
Sunteți toți niște mincinoși !!!

Mergeți în SUA si spunetii lui Trump de statul de drept si ce mai vreti voi si o să se pișe cu boltă pe voi , de ce nu iesiti in stradă sa demonstrati pentru ce se întâmplă în SUA ?

Donald Duck
1 februarie 2017
ref comentariul precedent

mah asta care postezi cu pseudonimul Dragnea du-te si fa-ti un control la cap mai intai

Doru
1 februarie 2017
Da !

Incepe revolutia tinerilor . PSD-ul si-a futut norocul !

boc
1 februarie 2017
votați mișcare poPULAra

Votati miscarea poPULAra

Popescu
1 februarie 2017
Manipulare

PSDistii au votat 4 milioane .Voi reusiti sa scoateti in strada atatia?

EGO
1 februarie 2017
POPESCU

In nici un caz PSDistii n-au votat pentru HOTI.Au gresit amarnic !Un mare partid o ia pe derumul taranistilor pentru ca nu poate renunta la 2-3 oameni de nimic(poate mai multi,aud ca l-au bagat in guvern si pe Voicu !

7. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

MIHAI
2 februarie 2017
TOT RAUL SPRE BINE

Pana cand toti cetatenii vor intelege importanta participarii la vot mai este cale lunga . Absenteismul , care se manifesta in toata Europa demonstreaza ca e ceva in neregula cu democratia , cu liberalismul , cu dreapta si cu stanga . Ideea ca parlamentarii opozitiei sa demisioneze , depaseste capacitatea acestora de gandire si intelegere . Cel mult , si inca ar fi ceva , ar trebui , in semn de protest , sa nu mai participle la sedintele parlamentare . Daca plebea este considerata vinovata de actuala situatie , nu putem ignora vinovatia clasei politice . Opozitia , si asa invizibila , este formata din politicianisti de calitate inferioara . Singura schimbare pe care o vrea opozitia se rezuma la una singura : scoala-te tu ca sa ma asez eu . Dar ceva se misca . Au inceput demisiile din Parlament si din PSD si opozitia , atata cata e a devenit mai vocala . Singura nadejde ramane manifestatia de strada si reactia guvernelelor occidentale . Un exemplu ar putea fi dat de consilierii opozitiei din CJ Constanta . Sa-I intrebam de ce nu vor sa refuze participarea la sedinte alaturi de pesedisti . Profitam si de aceasta ocazie sa-l intrebam pe dl admirabil Chitac pentru ce a ales politica ? Pentru ce a vrut sa fie presedinte de organizatie si senator daca dupa obtinerea acestor demnitati s-a dat la fund ? El reprezinta categoria " oamenilor noi " cu care se lauda Dragomir ? Dl Chitac reprezinta chintesenta politicianismului roman , precum eroul lui Caragiale , Conul Leonida . Pana la urma trebuie sa ne consolam cu intelepciunea populara : incetul cu incetul se face otetul . Pana la fializaea acestui proces de fermentare . sa ne multumim cu posirca oferita generos de politicianismul romanesc .

constantean
2 februarie 2017
dragilor de la cl,

vad ca e un individ care mi-a blocat postarile cand dau share la articolele dvs. Nu uitati ca pot sa sharuiesc fara comentariu si apoi sa comentez pe pagina mea. Si sa raspindesc articolul, cu comentariu cu tot, la toti prietenii virtuali. Am peste 2700. Voi cate ziare vindeti? Si am prieteni in toata tara si afara. Voi nu depasiti limitele judetului. Fiti rezonabili, ce Dumnezeu credeti ca faceti?

nu sunt
2 februarie 2017
cv

a sa fii membru psd trebue sa ai doua calitati;hot si mincinos

14 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 25 Ianuarie 2017
Stire din Politică-Administrație : Pagube colaterale
Joi, 19 Ianuarie 2017
Stire din Politică-Administrație : Dumnezeii infractorilor
Miercuri, 18 Ianuarie 2017
Stire din Politică-Administrație : Marea "ieșeală" a PSD!
Pagina a fost generata in 2.0078 secunde