"Cei care au funcții publice și vor campanie electorală să își ia concediu"

229
Ministrul delegat al Administrației, Victor Paul Dobre, a atras atenția persoanelor care au funcții publice, că este campanie electorală, iar dacă vor să participe la ea trebuie să își ia concediu sau să se suspende.

Victor Paul Dobre, ministrul delegat pentru Administrație, a declarat, la Prefectura Timiș, unde a participat la învestirea în funcția de subprefect al județului Timiș a Lilianei Oneț, că șefii de instituții care participă la campania electorală trebuie să intre în concediu sau să se suspende din funcții.

"Doamna subprefect Liliana Oneț, ca si viitorul prefect, vor reprezenta în teritoriu un Guvern care are o misiune bine definită. Din punctul de vedere al administrației sunt trei etape. Acum câteva zile a început campania și pe 10 iunie sunt alegeri. Este menirea Instituției Prefectului și a Ministerului Administrației să ducă la bun sfârșit procesul electoral conform legii. Atrag atenția celor care exercită funcții publice că există o competiție electorală. Cei care doresc să participe la ea trebuie să își ia concediu sau să se suspende. Și aici Prefectura trebuie să monitorizeze atent", a spus ministrul delegat pentru Administrație.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3054 secunde