Christian Gigi Chiru a creștinat al nouălea copil

537
6
Christian Gigi Chiru a creștinat al nouălea copil - chirubotez-1338833094.jpg
Candidatul Alianței pentru Constanța la funcția de primar al orașului, Christian Gigi Chiru, a botezat, zilele trecute, un copil la Biserica Adormirea Maicii Domnului, de lângă Tomis Mall. Robert Florin este al cincilea fiu al familiei Gavril. În cursul anului 2011, părinții lui și cei patru frați au fost evacuați din casa de pe strada Ion Lahovari unde locuiau în baza unui contract încheiat cu cei de la RAEDPP. Chiar dacă au trecut prin momente dificile, cei doi soți nu au cedat, iar ziua de sâmbătă, prin creștinarea lui Robert Florin, a constituit unul din puținele momente de bucurie ale familiei.

Nașul, Christian Gigi Chiru, deși se află în plină campanie electorală, nu a putut refuza rugămintea familiei Gavril de a le creștina mezinul. Robert Florian este al nouălea copil botezat de familia Chiru.

Comentează știrea

Daniel
5 iunie 2012
Campanie

Felicitari pentru fapta crestineasca. Si nu uitati sa cititi sondajul din ziar. Asta asa ca un mic dus rece sau intoarcere la realitate.

maria
5 iunie 2012
chiru primar

felicitari dle chiru,se vede cat de mult iubiti copilasii, se vade ca sunteti in om cu inima mare,va doresc mult succes la alegeri, avem nevoie de un primar ca dvs

Alexandra
5 iunie 2012
pt "opozitas"

Eh Dl Daniel cum va lasati mereu talpa de la pantof plina de rahat aici... dar cine stie poate e cu noroc si se intoarce roata....stii vorba aia: cine rade la urma rade mai bine

Răspuns la: Campanie
Adăugat de : Daniel, 5 iunie 2012
Felicitari pentru fapta crestineasca. Si nu uitati sa cititi sondajul din ziar. Asta asa ca un mic dus rece sau intoarcere la realitate.
Florica
7 iunie 2012
frumos

E de apreciat ca si-a luat timp si responsabilitae pentru asta, in plina campanie electorala. Nu se gandeste doar la el, la cum sa se faca mai cunoscut, ci uite ca se gandeste si la lucruri serioase, spirituale

cosmina
7 iunie 2012
chiru primar

dle chiru felicitari pentru ca sunteti un om bun, sufletist si am incredere ca veti castiga alegerile.succes

adriana
7 iunie 2012
chiru primar

imi doresc ca dl chiru sa iasa primar,pentru ca sunt sigura ca multe dintre problemele noastre s-ar rezolva,avem nevoie de un primar cinstit.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4942 secunde