Muftiul Iusuf Muurat s-a alăturat proiectului inițiat de Gigi Chiru

1582
26
Muftiul Iusuf Muurat s-a alăturat proiectului inițiat de Gigi Chiru - chirusimuftiul1338232754-1338367908.jpg
În cursul zilei de ieri, muftiul Cultului Musulman din România, Iusuf Muurat s-a alăturat proiectului "Constanța Capitală Europeană" demarat de Christian Gigi Chiru, candidatul APC pentru Primăria Constanța. Realizarea programului înseamnă atragerea de investiții de circa 250 de milioane de euro de la Uniunea Europeană, crearea a peste 5.000 de locuri noi de muncă în oraș, reabilitarea Zonei Penisulare, a monumentelor istorice și a muzeelor. Devenind Ca-pitală Culturală Constanța va fi vizitată de peste un milion de turiști, agenda cultural locală va fi revi-gorată, vor avea loc zeci de spectacole iar constănțenii vor locui într-un oraș mai curat și mai sigur. Invitația lui Christian Gigi Chiru de susținere a acestui proiect este deschisă tuturor constănțenilor.


Comentează știrea

26 comentarii. Pagina 1 din 3. Click pe pagina dorită : 1 2 3 
Daniel
29 mai 2012
Gargara

"Devenind Capitală Culturală Constanța va fi vizitată de peste un milion de turiști, agenda cultural locală va fi revi-gorată, vor avea loc zeci de spectacole iar constănțenii vor locui într-un oraș mai curat și mai sigur." Capitala culturala nu devii pur si simplu, iar turistii nu vin asa doar ca i devenit. Chestia cu milionul de turisti este atat de gogonata, incat doar un cap sec o poate inghiti. Cum ar spune romanul: Vise taica, vise. Stiti totusi ce incepe sa imi placa la Chiru? Este genul de ratat care chiar se crede deja primar. Sa nu fie si el ca Geoana, primar de o noapte. Eiiii! Dar nuamai maine nu-i poimaine si se va trezi baiatul.

CONSTANTEAN
29 mai 2012
VOTAM CHIRU

Mai Daniel ,tu daca esti un incult,lasa pe altii sa faca ce stiu ca e bine,iar asta cu Constanta Capitala Cultural Europeana e un proiect foarte tare si foarte realizabil,trebuie doar ca administratia sa vrea.trebuie sa-l votam pe CHIRU pe 10 iunie ,iar dupa aceea sa-l criticat daca avem de ce.Ce stie sa faca sau mai bine sa nu faca mascariciul de Mazare stim ,asa ca vrem schimbare.

MIRCEA
29 mai 2012
CHIRU va castiga

Am spus-o eu mereu,cine are creier voteaza CHIRU ,e clar.Speram ca se vor trezi cat mai multi constanteni si se vor alatura lui si proiectului lui.Votam CHIRUUUUU !!!

Daniel
29 mai 2012
PT CONSTANTEAN

Mai constanteanule bine ca esti tu cult mai cu seama ca proiectul este "foarte realizabil". Asta suna ca si "excelent de bine". Cat despre sa ii dam votul pe 10 lui Chiru si apoi sa il criticam; seamana cu treaba aia: Dupa ce iti dau un topor in cap de ti-l crat apoi iti cer scuze si chiar imi fac si autocritica. Mai puiule sti cu ce seamana Chiru asta? Cu un papitoi umflat atat de tare incat pe 11 iunie cand o sa pocneasca, vor iesi din el toate gogosile voastre pionieresti. Nici nu iti inchipui cat de tare ma distreaza cei care o dau electoral pe acilea cu fraza: Votam Chiru pe 10 iunie! Asta semana cu celebra lozinca din anii`90 cu Iliescu: Iliescu apare soarele rasare! Si pe final, ca tu si altii vreti schimbare este o treaba OK. Dar sa schimb un golan si un drogat cu o curva, deja este prea mult pt mine. Sanatate.

Răspuns la: VOTAM CHIRU
Adăugat de : CONSTANTEAN, 29 mai 2012
Mai Daniel ,tu daca esti un incult,lasa pe altii sa faca ce stiu ca e bine,iar asta cu Constanta Capitala Cultural Europeana e un proiect foarte tare...
claudia
29 mai 2012
c

ma bucur sa vad ca oameni de seama i se alatura lui Chiru, imi place si sa cred ca acesta va castiga alegerile pe 10 Iunie, imi place sa cred ca noi il vom vota si vom avea un oras de care sa fim mandrii.

olivia
29 mai 2012
schimbare pt constanta

felicitari, in scurt timp vom face tot posibilul si v-om scapa de mazare. pe 10 iunie se va stabiliza schimbarea, de atunci va incepe viitorul nostru. Va sustinem dl chiru si va multumim ca ne sprijiniti si ne ajutati.

catalina
29 mai 2012
un viitor mai bun

Am vazut rezultatele sondajelor efectuate de CSSP la nivelul județului Constanța ,se pare dl Mazare pierde din ce in ce mai mult din voturi,este o bataie stransa intre el si dl Chiru,imi doresc sa castige dl Chiru .Constanta merita mai mult decat ii ofera Mazare,Constanta are nevoie de Chiru.

Daniel
29 mai 2012
PT CATALINA

Dupa cum cred ca sti deja draga Catalina si sondajele pot fi facute la comanda. NU EXISTA SONDAJ 100% real. Ce faci tu se numeste MANIPULARE INDIRECTA fetita. Sa nu crezi ca toti cei are nu il plac pe Chiru sunt niste trogloditi. Eu nu am personal nimic cu el. Vreau sa va scot din cap ideea aceasta pur si simplu idioata a victoriei iminente. Cant despre schimbare, ea va veni atunci cand frazele pionieresti de pe forumuri si gargara publica a candidatilor anti-Mazare va avea SUSTINERE. Pai ce credeti dragilor voi ca toata campania lui Chiru este facuta pe nasturi? Nu puilor! Ea este facuta pe bani si nu putini. Acesti bani trebuie returnati in favoruri. Adica ti-am dat imi dai! Naivilor! Stiti ce va castiga Chiru? Locul de perdant jalnic, alaturi de toti ceilalti care s-au luat la tranta cu Mazare.

Daniel
29 mai 2012
De luat aminte!!!!!!

Sunt naivi care inca mai cred in frazele goale ale unor oameni ce isi spun politicieni. Priviti, ascultati si luati aminte. Si astazi se procedeaza in acelasi mod. Clipul este pt voi. http://www.youtube.com/watch?v=IVzhvxnNNHc&feature=youtu.be

Catalina
29 mai 2012
pentru Daniel

Dragul meu Daniel, la ce te streseaza atat de tare parerea cuiva? Sunt de acord ca in genere sondajele sunt platite, poate cateodata si opinia publica. Dar ce nu realizezi tu aici e foarte simplu, noi astia din Constanta ne-am saturat foarte tare de o administratie batjocoritoare, de un primar cu care nu ai cum sa vorbesti ca de la om la om, nu stie decat sa ironizeze sau sa vorbeasca sarcastic. Daca ai avut vro tangenta cu specia respectiva ( a se intelege maimuta mazarista) atunci stii ca este o insecta infecta care nu respecta pe nimeni si nimic. In toate tangentele mele cu primaria, si cu domnul primar am iesit dorindu-mi sa ma fi nascut in alta tara. Si nu sunt singura. Iar daca vorbim de manipulare, atunci aberezi grav. nu manipulez, daca as manipula ar fi perfect, as lua si cursuri de hipnoza, totul sa scapam de mazare. Nu vreau sa crezi ca ma ataca parerea ta legat de actiuniile mele. Dar vroiam sa iti explic ceva ce probabil stiai deja. Iar in opinia ta este cumva ceva ilegal in ce am scris? ca daca este te rog sa faci reclamatie la politie. Daca nu poti sa te duci dracu...

Răspuns la: PT CATALINA
Adăugat de : Daniel, 29 mai 2012
Dupa cum cred ca sti deja draga Catalina si sondajele pot fi facute la comanda. NU EXISTA SONDAJ 100% real. Ce faci tu se numeste MANIPULARE...
26 comentarii. Pagina 1 din 3. Click pe pagina dorită : 1 2 3 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1449 secunde