Președintele Uniunii Asociației de Proprietari, Marcel Dragu, s-a alăturat proiectului inițiat de Gigi Chiru

710
14
Președintele Uniunii Asociației  de Proprietari, Marcel Dragu,  s-a alăturat proiectului inițiat de Gigi Chiru - gigichirusimarceldragu1133829385-1338328165.jpg
În cursul zilei de ieri, Marcel Dragu, președintele Uniunii Asociațiilor de Proprietari, s-a alăturat proiectului inițiat de Christian Gigi Chiru - Constanța Capitală Culturală Europeană.

Cei doi au discutat și despre un protocol de colaborare și susținere reciprocă ce va fi semnat în curând. Acesta va cuprinde organizarea și desfășurarea de cursuri de pregă-tire profesională pentru președinții de asociații de proprietari și a celor care fac parte din comisiile de cenzori, îndrumarea și sprijinirea asociațiilor de proprietari pentru îndeplinirea obligațiilor ce le revin, întocmirea de materiale informative de legislație specifică, hotărâri ale consiliilor municipal și județean și difuzarea lor la asociațiile de proprietari. Un punct important din acest protocol îl constituie și izolarea termică a blocurilor care să se facă din bugetul local. 

Comentează știrea

14 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
Daniel
30 mai 2012
Electorala

Maine Dl. Christian Gigi Chiru este asteptat la o intalnire de lucru si semnarea unui protocol de colaborare, la Asociatia Curvelor Batrane din Constanta. In acest context dl. Chiru v-a discuta cu presedinta ACB despre oportunitatile de lucru ale membrelor acociatiei, gasirea de noi clienti in contextul milionului de turisti ce urmeaza sa soseasca dupa 10 iunie la Constanta. Chiru a promis ca v-a acorda sprijin total acestei categorii defavorizate de curve. la finalul intalnirii Chiru a primit cadou o felatie. Biroul de presa al Primariei Constantenilor.

constantin
30 mai 2012
Votati CHIRU

Felicitari domnilor.Da mai Daniel daca asa castigam alegerile,poate sa faca un protocol si cu acele persoane ,numai sa scapam de drogat.Iesiti la vot pe 10 iunie ,votati schimbarea , votati GIGI CHIRU e salvarea noastra si a orasului nostru.

Daniel
30 mai 2012
Pt Constantain

Ai dreptate Chru este Ambulanta noastra. Sunati la 112 pentru confirmare. Ma stiti cat o sa rad pe 11 iunie? Nici nu va imaginati. VOTATI JIJI KYRU. ALUPIGUS!

....
30 mai 2012
multumiri lui chiru din partea lui daniel

pai se putea sa nu comenteze daniel ? ma gandesc ca si el face parte din Asociatia Curvelor Batrane din Constanta din moment ce le stie.....asa ca multumeste i dlui chiru pentru sprijinul acordat...

laura
30 mai 2012
Votez chiru

Pe 10 iunie o sa iesim si o sa votam schimbarea ,o sa l votam pe Gigi Chiru,consider ca el ne poate scapa de mazare si de oamenii lui si ca se va implica in problemele orasului. Cu toata increderea votez Gigi Chiu.

rodica
30 mai 2012
Chiru primar

Dle Chiru ne bazam pe dvs, ca l veti invinge pe Mazare,omul care timp de 12 ani nu a facut decat sa se distreze pe banii nostri.avem nevoie de un primar adevarat . pe 10 iunie o sa votez cu dvs, o sa votez cu Gigi chiru pentru un viitor mai bun.

teodor
30 mai 2012
pt daniel

daca te ar duce capu ai stii ca nu rezolvi nimic cu cuv jignitoare,doar sa demonstrezi ca ai fost crescut de o curva ,care ti a permis limbaj specific fiului unei curve.

Răspuns la: Electorala
Adăugat de : Daniel, 30 mai 2012
Maine Dl. Christian Gigi Chiru este asteptat la o intalnire de lucru si semnarea unui protocol de colaborare, la Asociatia Curvelor Batrane din...
Daniel
30 mai 2012
Pentru toti Chiristii

Mai ofticatilor, eu incerc doar sa v-a aduc cu picioarele pe pamant. Daca vad ca nu vedeti REALITATEA, ca sunteti spalati pe creier si ca nu depasaiti nivelui pionieresc al increderii acordate oamenilor, incerc prin vorbe mai colorate, glume mai decoltate si la nevoie chiar si limbaj mai colorat sa va arat doar un singur lucru: CHIRU VA AVEA LA ALEGERI ATATEA SANSE DE IZBANDA CATE SANSE ARE SI ORICARE CANDIDAT CONTRA LUI MAZAREL. MAI REPET INCA ODATA PENTRU CEI TARI DE CAP. GUGUMANILOR, DACA VROIATI CA SI MINE DE ALTFEL SA IL DAT JOS PE MAZARE, DACA OPOZITIA MAZARISTA A CONSTANTEI DOREA CEL PUTIN ASTA LA NIVEL DECLARATIV, PUNEAU UN SINGUR CANDIDAT. ASA IL PUTEM DA JOS PE MAZARE SI GASCA LUI. BAI PROSTILOR CE SUNTETI, EU NU TIN CU MAZARE, DAR INCER SA VA ARAT REALITATEA. TERMINATI CU LOZICILE GOALE GEN: VOTAM GIGI CHIRU PE 10 IUNIE. NU AU EFECT. VA FAC FAVORUL UNEI CONFIDENTE. NATURA MUNCII MELE IMPLICA SA ZICEM UN CONTACT ZILNIC SI PERMANENT CU OAMENI DE DIFERITE PREGATIRI VARSTE SI CATEGORII SOCIALE. VA MAI SPUN ODATA: ROMANUL ESTE PARSIV. VA SPUNE VOUA IN FATA CA E CA VOI SI PE LA SPATE FACE INVERS. CHIRU SE BATE CU MORILE DE VANT SI NU ARE NICI O SANSA. AR FI MAI MULTE DE SPUS. CINE ARE MINTE SA INTELEAGA MERITA RESPECTUL MEU. CAT DESPRE BABUINII CARE MEREU MA INJURA PE AICI, PREGATITI-VA DE ESEC. SANATATE!

Răspuns la: pt daniel
Adăugat de : teodor, 30 mai 2012
daca te ar duce capu ai stii ca nu rezolvi nimic cu cuv jignitoare,doar sa demonstrezi ca ai fost crescut de o curva ,care ti a permis limbaj...
de la MINE
30 mai 2012
pentru PROSTI

Ca fapt divers asa, vreau sa va zic ca intereseaza prea putin ce cacat zic unii de chiru sau de palaz sau de mazare daca le-a intrat la suflet cu ceva. A se vedea bosorogii se vor duce ca dupa mort la vot! pentru o gaina bolnava si un praf de prafuri ales de prin faina. Asta o stie toata constanta care contrazice papa rahat. Chiar daca suntem constienti ca poate nu o sa iasa altcineva, si tot mazare o sa mentina jegu ca la el acas' in constanta inca speram sa scapam. Asa ca daca eu sau altu vrem sa fim optimisti si sa l susulim pe mazare un tur, pai frate in pl mea lasa ma sa ma descarc!!! du te de comenteaza la cum paste vaca.

DANIEL
30 mai 2012
PT DE LA MINE

FRATELE MEU CORSICAN VAD CA AI INTELS. DAR CA SA SPUI INEPTIA FINALA CUM CA STI CA NU IESE CHIRU DAR ASA LA DESCARCARE SA DAI CU PIETRE IN MAZARICHE SE MULEAZA PERFECT PE CEEA CE FAC EU ACILEA. DAU SI EU CU PIETROAIE IN CHIRU CA SI ASA ARE FATA DE PROSTANAC. MA BUCUR TOTUSI CA PE FINAL AI INTELES CE VREAU SA SPUN. CHIRU ARE SANZE ZERO BARAT. OPTIMIZATI-VA IN CONTINUARE SI MA VETI REGASI AICI ZILNIC. PACE!

Răspuns la: pentru PROSTI
Adăugat de : de la MINE, 30 mai 2012
Ca fapt divers asa, vreau sa va zic ca intereseaza prea putin ce cacat zic unii de chiru sau de palaz sau de mazare daca le-a intrat la suflet cu...
14 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9439 secunde