Cine îi va lua locul lui Felix Stroe în Consiliul Local

1400
Cine îi va lua locul lui Felix Stroe în Consiliul Local - vasilechirondojan-1361809610.jpg

Articole de la același autor

Săptămâna trecută, aleșii locali din Constanța au avut parte de o surpriză, după ce consilierul Felix Stroe și-a depus demisia din cadrul Consiliului Local Municipal Constanța. 


Membru PSD cu ștate vechi, Felix Stroe, care este și director al RAJA Constanța nu a mai venit la ședința din 18 februarie, atunci când consilierii locali au votat proiectul de hotărâre privind declararea ca vacant a unui loc de consilier local care se afla pe ordinea de zi. 

În aceste împrejurări, mai mulți colegi de partid au început să facă speculații precum că, Stroe s-ar fi certat cu Mazăre, motiv pentru care a renunțat la funcția din Consiliul Local.

Zvonurile privind o posibilă ceartă între cei doi au fost infirmate chiar de primarul Con-stanței, Radu Mazăre. El a declarat că nu cunoaște motivele pentru care Felix Stroe a luat hotărârea de a demisiona, acesta fiind un aspect strict personal. Felix Stroe nu a putut fi contactat pentru a afla un punct de vedere în ceea ce îl privește.

Cum locul a fost vacantat, în mod normal, la următoa-rea ședință de Consiliu Local ar trebui completat cu următoarea persoană aflată pe listele USL la alegerile locale din 10 iunie 2012.

La timpul res-pectiv, USL a depus la Biroul Electoral Județean lista cu propunerile pentru funcțiile de consilieri locali care cuprindea numele a 34 de per-soane.

Primul trecut pe lista de consilieri era tot Radu Mazăre el fiind urmat de actualii viceprimari Gabriel Stan și Decebal Făgădău.

În continuare, pe listă sunt înscriși Gabriel Valentin Pâr-vulescu, Carmen Onciu, Ana Marcu (PNL), Felix Stroe, George Daniel Papari, George Gabriel Vișan, Răducu Popescu, Ion Virgil Lixandru (PNL), Costin Ioan Răsăuțea-nu, Denis Ali, Mircea Dobre, Temur Ibraim, Radu Bogdan Matei (PNL), Daniel Georgescu, Marioara Cojoc, Valentin Ciorbea, Vasile Chirondojan, Raluca Andreea Trandafir (PNL), Ion Ciobanu, Florin Serghei, Nicolae Bileca, Delia Marinela Dumitrescu, Gheor-ghe Stoica, Mușat Mihalache, Gheorghe Crantea, Victor Gabriel Stratenie, Stere Babu (PNL), Florinel Drăgan, Tă-

nase Tulică și Nicoleta Cor-nescu.

După alegerile locale din 10 iunie 2012, conform listei respective, au ajuns consilieri locali toți cei nominalizați, începând cu Gabriel Stan și până la Valentin Ciorbea. În aceste condiții, primul pe listă care ar putea să ocupe locul rămas liber prin plecarea lui Felix Stroe ar trebui să fie Vasile Chirondojan, fost consilier local și în mandatul 2008-2012. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3131 secunde