CJC alocă finanțare nerambursabilă pentru proiectele din domeniul culturii

450
CJC alocă finanțare nerambursabilă  pentru proiectele din domeniul culturii - cjcalocabanicultura-1457027189.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanții Consiliului Județean Constanța intenționează să atribuie contracte de finanțare nerambursabilă din fonduri publice alocate pentru activități nonprofit de interes general pe anul 2016. Astfel, aceste fonduri urmează să se acorde conform bugetului general al județului Constanța pe anul 2016, aprobat prin hotărârea Consiliului Județean nr. 42 din 04.02.2016 - pentru domeniul cultură.

În cadrul programului județean pentru acțiuni, proiecte sau evenimente culturale de interes public general, regional sau județean, suma alocată este de 2.000.000 lei. Banii sunt destinați organizării de olimpiade și concursuri școlare de interes local, județean sau național, festivaluri și manifestări artistice, culturale, târguri culturale interne și internaționale sau programe culturale și educative pentru copii și tineret în județul Constanța.

"Cei interesați pot depune docu-mentațiile de la data de 29 februarie, data limită de depunere fiind 29 martie, ora 15.00. Data de deschidere a documentațiilor depuse este 30.03.2016, ora 10.00. Informațiile privind condițiile de finanțare și procedura de selecție a proiectelor sunt prevăzute în metodologia generală și ghidul solicitantului, care se pot obține de la Direcția Cultură, Sport, Turism și Sănătate din cadrul Consiliului Județean Constanța. Selecția și evaluarea proiectelor depuse în vederea finanțării nerambursabile se va face de către comisiile de evaluare", a anunțat vicepreședintele cu atribuții de președinte al CJC, Cristinel Dragomir. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3572 secunde