Claudiu Palaz acționează Consiliul Local Tuzla în instanță

2993
În urma controalelor exercitate de către Prefectura Constanța la administrația locală din Tuzla, au fost identificate mai multe nereguli privind legalitatea actelor adoptate și emise de consiliul local.
Potrivit unui comunicat de presă, prefectul Claudiu Palaz s-a adresat Tribunalului Constanța - Secția comercială, contencios administrativ și fiscal, solicitând anularea Hotărârii 61 adoptate în ședința din 17 mai 2010, referitoare la închirierea unui spațiu din clădirea vechiului sediu al primăriei către S.C. IRIDEX GROUP IMPORT EXPORT București - Filiala Costinești SRL.
"Analizând actul administrativ adoptat de Consiliul Local Tuzla, am constatat că nu există niciun fel de referire la regimul juridic al clădirii vechiului sediu al primăriei. În condițiile în care nu se precizează dacă acesta a fost inventariat în domeniul public sau privat al comunei, cele două părți, Consiliul Local Tuzla și, respectiv, o persoană juridică, nu aveau calitatea juridică de a perfecta contractul de închiriere. Mai mult decât atât, închirierea s-a făcut fără organizarea unei licitații publice, așa cum se stipulează în Legea 215/2001", a explicat Claudiu Palaz.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 13 Octombrie 2010
Stire din Politică-Administrație : Iarna bate la ușă, romii se bat pe lemne
Pagina a fost generata in 0.1783 secunde