Conducerea PSD, rugată de PDL să-l readucă în legalitate pe Tusac

313
1

Articole de la același autor

Potrivit unui comunicat din partea PDL Mangalia, mai multe organizații politice și civice din municipiul avertizează că "ilegalitățile comise de candidatul PSD, Mihai Claudiu Tusac, ar putea determina o escaladare artificială a tensiunilor în cadrul comunității și declanșarea unor conflicte".

Reamintim că organizația democrat liberală a depus o contestație, la Biroul Electoral, față de montarea de către Tusac și echipa lui a unui banner anti-PDL, lucru interzis în campania electorală. Deși există două hotărâri ale Biroului Electoral de Circumscripție Mangalia și Constanța, care stabilesc faptul că acțiunea sa este ilegală, se pare că acesta refuză să pună în aplicare deciziile privind înlăturarea materialului respectiv. Comunicatul continuă prin exemplificarea altor situații de "abuz", dintre care amintim trimiterea angajaților primăriei din casă în casă pentru a face campanie, presupusele falsuri și înscenări prin care mai mulți conducători de unități din Mangalia au fost schimbați din funcție pe motiv că au alte convingeri politice și amenințările la adresa celor care îi susțin pe contracanditații lui Tusac.

În încheierea comunicatului, conducerea PSD este rugată să "intervină pentru a-l determina pe Tusac să reintre în legalitate și să respecte regulile unei competiții electorale democratice".

Comentează știrea

Alis
31 mai 2012
nu dau doi bani pe voi, voi dati un vot pentru ei?

Eu zic ca Tusac desi se lauda ca e sustinut, nu are sustinere din partea lui Ponta, cu Mazare nu e in relatii bune pentru ca Mazare stie ce-i poate pielea lui Tusac iar ce a facut pana acum a demonstrat ca nu e un bun administrator al orasului. Iorgus, la fel. Alegeti orice candidat inafara de Iorgus sau Tusac, m-am saturat de ei, nu dau doi bani pe noi!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 7.1161 secunde