Conferință PUSL Constanța / Florentin Chiforeanu: "Reţeta după care a mers judeţul Constanţa în ultimii zeci de ani a fost greşită"

2529
Conferință PUSL Constanța / Florentin Chiforeanu:
În acest moment, Filiala Constanța a Partidului Umanist Social Liberal susține o conferință de presă pe tema principalelor probleme ale județului și propunerile de viitor pentru soluționarea lor. La eveniment participă Iulian Cârlogea, vicepreședinte PUSL la nivel național, președintele PUSL Constanța, Florentin Chiforeanu și noul președinte al Organizației Municipale Constanța PUSL, Gihan Eserghep.


Gihan Eserghep: Prima problemă este traficul rutier din oraș. A doua o constituie parcările. A treia problemă o reprezintă grădinițele din județ. Eu, personal, o să încerc să aduc în partid cel puțin un specialist în fiecare domeniu, de la sport la cultură, educație și așa mai departe.


Florentin Chiforeanu: Aș dori să mă refer la nevoile actuale ale județului Constanța. Acum vreo două săptămâni am fost în localitatea Dobromir. În 2023, nu au apă curentă! Dar în viziunea mea, nu astea sunt prioritățile județului Constanța. Rețeta după care a mers Constanța în ultimii zeci de ani a fost greșită. Un lucru pe care îl vreau eu pentru județul Constanța este un baraj pe Dunăre, în Hârșova. Ar regula cursul Dunării până la Hârșova. În al doilea rând, ar fi benefic un pod peste Dunăre în sudul județului. Ați văzut, la Brăila, din momentul în care a început construcția a durat 5 ani. Nu este ceva imposibil. Convingerea mea este că ar avea o influență uriașă. Suntem binecuvântați de Dumnezeu cu fluviul acesta, Dunărea. Tot județul, inclusiv județul Tulcea, ar trebui străbătute de canale. De apa Dunării ar trebui să se bucure toată agricultura județului Constanța. Dacă vreți să vorbim puțin de turism, cred că să lași să se construiască ar fi extraordinar de bine pentru județul Constanța. Autostrada, neapărat, trebuie dusă până la Mangalia și până la intrarea în județul Tulcea. Un lucru de cu totul altă dimensiune față de ce am înșirat până acum reprezintă cozile pe care le vedem de nu știu câți ani, ele sunt cauzate de trei intersecții. Două în Eforie, unul în Agigea. Îmi doresc, de asemenea, parcuri industriale în județul Constanța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6098 secunde