Consilierii locali din Mangalia au alocat un sediu pentru Asociația Sportivă Callatis

1280
Consilierii locali din Mangalia s-au reunit, într-o ședință ordinară, în cadrul căreia au fost dezbătute și aprobate o serie de hotărâri cu caracter administrativ, dar și social. 

Unul dintre proiectele adoptate se referă la preluarea cu titlu gratuit de către CL, a pachetului de acțiuni, în procent de 2% din capitalul social al CNAPM S.A. Constanța, reprezentând peste 130 de mii de acțiuni. 

Alt proiect de hotărâre adoptat de CL Mangalia se referă la modificarea HCL 112/14.12.2012 privind majorarea sumei de la 200 de lei la 400 de lei, acordată persoanelor care împlinesc 50 de ani de la căsătorie. De asemenea, prin hotărâre de Consiliu Local, au fost stabilite unele măsuri referitoare la autorizarea lucrărilor de construire la locuințele situate în blocuri. Astfel, nu se vor autoriza spații de alimentație publică la balcoanele și camerele situate la parterul blocului, ci doar funcțiuni negeneratoare de zgomot. În cadrul ședinței s-a mai adoptat proiectul de hotărâre prin care o fostă centrală termică, în prezent dezafectată, va fi dată în administrarea Asociației Sportive Calllatis Mangalia, pe o durată de minimum cinci ani, drept locație pentru desfășurarea activităților sportive. 

Prezent la ședință, primarul Cristian Radu a precizat că ANRE a stabilit metodologia de calcul a facturării, în privința combustibilului pentru centralele termice, iar la începutul lunii februarie prima centrală termică (CT9) va furniza căldură și apă caldă, fiind alimentată cu gaze naturale.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.408 secunde