Liberalii constănțeni merg de mână cu Antonescu la alegeri

1159
Liberalii constănțeni merg de mână cu Antonescu la alegeri - crin2-1359330737.jpg
Recenta declarație făcută de Călin Popescu- Tăriceanu că ar trebui ca, în interiorul partidului să aibă loc un scrutin pentru desemnarea candidatului la Președinție, i-a făcut pe liberalii constănțeni să ia atitudine, motiv pentru care și-au exprimat părerea vizavi de acest lucru. 

"Filiala Constanța a Partidului Național Liberal reamintește faptul că decizia privind candidatul USL la Președinția României a fost luată în primăvara anului trecut. Congresele a trei partide - PNL, PSD și PC - au decis un candidat unic la prezidențiale, care să reprezinte USL, în persoana președintelui PNL, Crin Antonescu, lucru pe care îl știe cu siguranță și domnul Călin Popescu-Tăriceanu. Așa cum știm, în Partidul Național Liberal a existat dintotdeauna și există și acum o foarte mare libertate de opinie, dar nu putem să nu ne întrebăm de ce un fost președinte liberal, cum este domnul Tăriceanu, acreditează acum idei ce servesc unei propagande anti-PNL, vizibilă din ce în ce mai mult în ultima vreme", se spune într-un comunicat de presă transmis de PNL Constanța. 

Liberalii de la malul mării mai precizează că sunt surprinși de atitudinea lui Tăriceanu care nu a așteptat să-și spună părerea în cadrul Congresului PNL din luna februarie.

"Suntem surprinși că o persoană cu experiență politică a domnului Tăriceanu a fost atrasă în acest joc propagandistic și nu înțelegem de ce dumnealui nu a așteptat să-și susțină propunerea în cadrul Congresului PNL, stabilit pentru 22-23 februarie. Congresul Extraordinar al PNL, convocat pentru data de 22 februarie, este forul statutar în care se pot ridica orice chestiuni sau opinii legate de traseul de până acum al liberalilor sau de opțiunile pentru viitor. Partidul Național Liberal trebuie să se pregătească pentru scrutinul prezidențial și pentru alegerea domnului Crin Antonescu în funcția de Președinte al României. În acest context, dezbaterea internă pe acest subiect este închisă, candidatul USL la alegerile prezidențiale fiind validat atât la nivelul Congresului PNL, dar și în cadrul celorlalte congrese ale partidelor ce compun USL", se mai menționează în comunicatul liberalilor constănțeni. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 18 Septembrie 2012
Stire din Politică-Administrație : Liberalii i-au "furat" Colegiul lui Tusac
Pagina a fost generata in 0.3176 secunde