Consilierul local Iulian Călin, pus, din nou, la încercare!

495
Consilierul local Iulian Călin, pus, din nou, la încercare! - teren-plaja-1680010226.jpg

Articole de la același autor

Proiectul pe care consilierul local din USR, Iulian Călin, l-a votat pozitiv, iar ca „pedeapsă” a fost exclus din partid revine pe ordinea de zi a consilierilor locali. Decizia de excludere din partid a fost luată de cei din Biroul Executiv al USR, însă până ca Iulian Călin să fie definitiv exclus, se aşteaptă o reacţie a acestuia, mai exact o contestaţie.

Mai mult decât atât, USR Constanţa a lansat o petiţie prin care strânge semnături pentru ca acel teren, dar şi alte parcele de plajă, să nu se vândă.

Proiectul votat de Iulian Călin viza oportunitatea vânzării unei suprafeţe de 854 mp de plajă. Dar, iată că joi, 30 martie, este o nouă şedinţă ordinară a Consiliului Local Municipal Constanţa şi pe ordinea de zi a acesteia se află, din nou, acest proiect de hotărâre, de data aceasta privind aprobarea vânzării prin licitație publică, a caietului de sarcini, a fișei de date a procedurii, precum și a raportului de evaluare ce stabilește prețul minim de pornire a unui teren. Concret, este vorba despre vânzarea terenului în suprafață de 854 mp, situat în municipiul Constanța, stațiunea Mamaia identificat cu număr cadastral 230677, proprietatea privată a municipiului Constanța, aferent construcției

C1-Bufet Felix-parter, cu respectarea dreptului de preemțiune al societății Marina & Santis S.R.L. Preţul de pornire al vânzării terenului este de 1.485.960 de euro, fără TVA.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5061 secunde