Valentin Vrabie:

"Constanța nu este a lui Nicușor Constantinescu, n-a fost și nu va fi"

1003
3
Primarul comunei Peștera, Valentin Vrabie a făcut astăzi apel la toți primarii din județ să aibă curajul să recunoască "ritualurile" la care sunt supuși de CJC în momentul în care doresc să obțină un aviz sau orice alt document necesar pentru localitatea lor.

"Constanța nu este a lui Nicușor Constantinescu, n-a fost și nu va fi. Primarii trebuie să-și câștige comunitățile înapoi din mâinile acestui tiran", a spus Vrabie.

Referitor la inevestiția de la Peștera, blocată de CJC, prefectul și primarul  au găsit o modalitate prin care investiția să poată fi realizată și fără avizul pe care Regia Autonomă de Drumuri Județene refuză să-l ofere.

Potrivit acestei soluții, drumurile tehnologice nu se vor mai intersecta cu drumurile județene, iar drumurile tehnologice vor avea o porțiune de pământ de aproape 20 de metri până la drumurile județene.

Vrabie consideră că atitudinea lui Nicușor Constantinescu față de comuna Peștera este generată de faptul că Primăria Peștera a refuzat să dea în administrarea CJC sistemul de alimentare cu apă.

Comentează știrea

Lucifer
1 noiembrie 2011
Solutie eficienta

ragi constanteni, va rog sa mergeti la vot si sa votati "DA", pentru regionalizare. Constanta va fi capitala, nu ascultati minciunile si diversiunile vomitate pe sticla in ultima perioada de oportunistii cocotati in scaune inalte. Vom avea o regiune sau mega-judet extrem puternic: zona agricola propice (Buzau + Constanta + Braila), turism (litoral, delta, munte, balneo), industrie (galati cu sidex, santierele navale ... speram sa mai fie altele centre industriale in viitor), infrastructura si transporturi (porturi, dunarea de jos, a2, canalul) , istorie ... Ar mai fi si altele, nu imi vin acum repede in minte. Deci - ne-ar fi bine; cred ca am avea resurse fantastice sa prosperam rapid ca regiune. Totul este sa se vrea acest lucru. Cine nu vrea? Cui ii este frica? Pai raspunsul e simplu: nu vor cei carora li se surpa pamantul de sub picioare. Cei care isi pierd scaunul ... Porcusorul sef & Co.

Constanteanu Moldoveanu
2 noiembrie 2011
Un primar cu coloana vertebrala !!

In sfarsit cineva (in afara de redactia Cuget Liber) are curaj sa se ia public de Constantinescu. Bravo, un om adevarat!!

justitiarul
3 noiembrie 2011
pt primarul Vrabie

Il admiram mult pe d-nul primar e un om cu coloana vertebrala,are curaj pacat ca cei ca el sunt pe cale de disparitie

Articole pe aceeași temă

Marţi, 20 Septembrie 2011
Stire din Eveniment : Bătrânii, victime sigure ale hoților
Pagina a fost generata in 0.4826 secunde