Constănțenii nu vor primi pachete de Paște

490
3
Primarul Constanței, Radu Mazăre, a anunțat, ieri, că pensionarii și persoanele defavorizate nu vor primi pachete de Paște, ci după sărbători. El a spus că pachetele nu se pot da înainte de sărbători, deoarece bugetul municipal a fost adoptat destul de târziu anul acesta. Mazăre a adăugat că, din aceste considerente, încă nu s-au terminat procedurile de licitație și achiziție pentru produsele din pachete. 

În schimb, reprezentanții Primăriei Constanța vor organiza acțiuni muncitorești cu mici, bere și muzică, cu ocazia zilei de 1 Mai. Evenimentele vor fi organizate în trei zone ale orașului, respectiv în Parcul Tăbăcărie, CET și Far. Costul acestui eveniment este de 50.000 de euro. 

Comentează știrea

eu
24 aprilie 2013
...

actiuni muncitoresti...tipic comunist....

Hanibal
24 aprilie 2013
lui mazare îi scade potenta

Marinimia lui Mazare depinde de bugetul primariei . Oricum , el a declarat deseori cu cinismul caracteristic , ca pomenile sociale cu carcter electoral nu le face din banii lui . Si nici cu banii primariei nu mai are interesul s-o faca atata timp cat si-a umplut sacul bancar si a batjocorit atata vreme municipiul Constanta. In locul sacoselor, Mazare va organiza kermeze muncitoresti cu bere si coscogea micii pentru pentru electoratul senil inca devotati lui si PSD.Desigur, cu acest prilej, Mazare va prezenta participantilor noul costum de baie creatie personala ,costum atat de sexi incat toate babele participante la aceste actiuni " muncitoresti " vor avea parte ca supliment si de orgasm.

costi
24 aprilie 2013
nu

Sper ca nu se duc in parcul copiilor din tabacariei unde au fost anul trecut. Oricum este o actiune la care vor participa numai tigani si pensionari. Mai este si saptamana mare pe deasupra. In loc sa ne relazam in parc stam sa mirosim mici si sa acultam manele. As vrea sa fie la indemana mea sa pot opri asta.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2762 secunde