Constantin Filimon candidează la Primăria Mangalia

714
Reprezentanții filialei județene Constanța a "Partidului Poporului-Dan Diaconescu" (PP-DD) au organizat, vineri, o conferință de presă în care au "savurat" rezultatul alegerilor de la Primăria Bărăganu unde candidatul Ion Vasilache s-a clasat al doilea după cel al PSD-ului și înaintea celor de la PNL și PDL.
La întâlnirea cu presa au fost prezenți președintele organizației județene a PP-DD, Gheorghe Slabu, secretarul județean Ion Radu, vicepreședinții Gabriel Mascas și Victor Cruceru și medicul Jeni Arecco de la Departamentul de Sănătate al organizației.
"Suntem foarte mulțumiți de rezultatul alegerilor de la Bărăganu unde candi-datul nostru, Ion Vasilache, a obținut un scor bun, în condițiile în care ne-am mobilizat pentru campanie într-un timp foarte scurt.
Pentru victoria de la Bărăganu am fost felicitați de Dan Diaconescu dar și de alți politicieni de la alte partide", a declarat Gheorghe Slabu.
El a precizat că, dintre liderii locali, au fost felicitați de senatorul Nicolae Moga, de la PSD, deputatul Constantin Chirilă de la PDL, Victor Manea, Puiu Hașotti și Gheorghe Dragomir de la PNL.
La rândul lui, secretarul județean Ion Radu a precizat că acest prim rezultat al unor alegeri locale îi obligă să muncească mai mult pentru ca, în viitor, să aibă rezultate și mai bune.
"Ne propunem ca să devenim și mai puternici și de aceea, vom aduce în partid oameni puternici", a declarat Ion Radu.
În altă ordine de idei, în cadrul conferinței, președintele organizației Constanța a "Partidului Poporului Dan Diaconescu", Gheorghe Slabu a anunțat că organizația județeană are un candidat pentru Primăria municipiului Mangalia, în persoana prim-vicepreședintelui organizației județene, Constantin Filimon, actualmente consilier local în cadrul Primăriei Mangalia.
Pe de altă parte, Gheorghe Slabu a mai declarat că la alegerile locale pentru Primăria Municipiului Constanța vor merge cu un candidat propriu.
"Nu vom susține candidatul altui partid, îl vom avea pe al nostru. O să vedeți, va fi o mare surpriză", a spus Gheorghe Slabu.
El a refuzat, deocamdată, să facă public numele acestuia însă a spus că va fi o persoană care are un nume cu rezonanță în Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 30 Aprilie 2011
Stire din Diverse : "ÎNTÂI… MAI TOVĂRĂȘEȘTE"
Pagina a fost generata in 0.6478 secunde