Palaz:

"Copiii i-au spus NU lui Mazăre. Un exemplu pentru votanți"

432
2

Articole de la același autor

Prefectul Claudiu Palaz a publicat astăzi, pe pagina sa personală de internet, un text prin care analizează evenimentele petrecute în urmă cu câteva zile la o grădiniță din Constanța și al căror protagonist a fost primarul Radu Mazăre. În plus, spune Palaz, nu doar atitudinea edilului Constanței i-a provocat repulsie, ci și cea a șefei Inspectoratului Județean, Aliss Andreescu, care doar "l-a dojenit matern" pe Mazăre pentru felul în care acesta le-a vorbit copiilor.

"Zilele trecute presa a semnalat noua gafă pe care a făcut-o Mazăre, de această dată în fața unor copii de grădiniță pe care i-a întrebat: «Da’ voi așa stați? Fetițele și băieții separat? Nu vă-ncălecați și voi?» S-au luat poziții, lumea s-a indignat, s-a îngrijorat, s-a crucit, de parcă vorbitul gurii fără cap ar fi ceva nou la acest individ, al cărui derapaj verbal și comportamental a luat-o de mult timp la vale și cu siguranță nu se va opri aici. Personal, consider că nu Mazăre este vedeta acestui eveniment, ci copiii care au replicat: «Nu, că suntem copii educați!» Îmi plec capul cu respect în fața acestor copii care nu pot fi păcăliți cu sacoșa, care nu sunt impresionați de scălămbăielile acestui saltimbanc, căci au văzut clovni veritabili și cu adevărat simpatici, copii care-și spun clar și răspicat punctul lor de vedere, așa cum au fost crescuți de părinții și de educatoarele lor. S-au grăbit unii să le taxeze tocmai pe educatoarele a căror muncă de zi cu zi se vede în comportamentul acestor copii educați și care au rămas fără replică în fața acestui individ. Păi ce replică poți avea la așa «sfaturi» când copiii i-au dat cea mai bună lecție? În schimb, șefa inspectoratului școlar îl dojenește matern pe Mazăre, dându-și în continuare girul pentru continuarea campaniei electorale în unitățile școlare din municipiu. Dacă într-adevăr poartă de grijă copiilor pe care-i păstorește și dorește ca mediul școlar să fie ferit de politic și de acest contra-model pentru generațiile în formare, Aliss Andreescu ar fi trebuit să-i interzică lui Mazăre să mai intre prin grădinițe și școli", explică prefectul. 

Comentează știrea

Am
9 aprilie 2012
Palaz=Mazare

Palaz zice si el cu gura ..nimic mai mult. Toti sunt mana-n in mana. In vara anului trecut am vorbit personal cu Palaz si m-a asigurat ca Mazare nu va face niciodata cartierul de containere la Graniceri. Bla Bla...si iata cum acum nu mai zice nimic si Mazare mai are putin si aduce toti tiganii aici.

Constantean
9 aprilie 2012
Exemplul presedintelui.

Ce a publicat dl Palaz cand Base spunea de "Tiganca imputita", "gaozar", etc.... Asta e capu' tarii, iar pestele de la cap se impute. Cu asa un presedinte, ne mai miram de un primar?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5922 secunde