Cristinel Dragomir a rămas fără funcție în PSD. Cine i-a luat locul

1365
4
Cristinel Dragomir  a rămas fără funcție în PSD. Cine i-a luat locul - gheorghedontu-1468759200.jpg

Articole de la același autor

Consilierul județean Gheorghe Donțu a fost desemnat, recent, de Biroul Județean al PSD Constanța, ca secretar general al Organizației Județene Constanța a partidului. Funcția a fost ocupată ani de zile de Cristinel Dragomir, având această responsabilitate în perioada în care filiala constănțeană s-a aflat sub conducerea lui Radu Mazăre - Nicușor Constantinescu.

Pe de altă parte, Gheorghe Donțu este, în momentul de față, și vicepreședinte la PSD Constanța. El a revenit în PSD, în luna octombrie a anului trecut, după 13 ani de absență, el plecând din PSD în 2002. Până în 2015, el a activat ca președinte al organizației județene a Partidului Ecologist Român (PER). La momentul respectiv, alături de Donțu, s-au înscris în PSD 700 de foști membri PER. 

Comentează știrea

pesedist adevarat
17 iulie 2016
trist dar adevarat

Promovarea lui Dontu inseamna decaderea PSD Constanta! Adica inca un om slab promovat de Stroe dupa Tutuianu!

Ana
17 iulie 2016
Inexplicabil

Cum naibii sa il pui secretar executiv pe un pensionar septuagenar pe care nu il suporta nimeni in partid?!!

Nu conteaza
18 iulie 2016
Dontu boxeaza

Baiatul asta este de la verzi.A promis ca nu se va atinge nimei de parcuri si spatiile verzi.A uitat mosu'.E senil.Lasa-l ca pana in 2020 uitam si noi ce a promis panarama asta si-l alegem din nou.

Răspuns la: Inexplicabil
Adăugat de : Ana, 17 iulie 2016
Cum naibii sa il pui secretar executiv pe un pensionar septuagenar pe care nu il suporta nimeni in partid?!!
Cristi
18 iulie 2016
Sa ne bucuram !

Sunt impresionat de rabdarea de care a dat dovada nea Gica . Dupa atatia ani de facut foamea la un partid inventat , pentru voturile romanilor naivi ( care si-au inchipuit ca si la noi se poate ca in Occident ! ) , se reintoarce la matca , dar nu oricum , ci cu o zestre consistenta , de fapt , un tabel cu 700 de nume de romanasi pro-pesedisti ! Cineva zicea ca PSD-ul va decadea cu nea Gica in conducere si cred ca are ceva-ceva dreptate . Putina . De fapt , PSD-ul a inceput sa decada cam de mult ... PSD-ul a inceput sa decada atunci cand a devenit o gasca si nu un partid modern european , un partid dedicat celor multi . Ca niciodata nu a fost un partid european , se stie din 1989 , iar dovezile au curs continuu pana astazi . Totusi , in epoca Mazare , partidul a ajuns la maxima dezvoltare -ma refer aici la rezultatele in alegeri - plus faptul ca a tractat in parlament , pe langa propriile nulitati si pe ratatii liberali , sub sigla USL ... Radu Mazare si Nicusor Constantinescu au dus PSD Constanta pe culmile succesului in alegeri ! Atat la locale cat si la parlamentare , inclusiv pentru Parlamentul European ... Tot in epoca lor , PSD-ul si-a perfectionat pana la detalii , componenta mafiota pre-existenta , reusind sa viruseze intregul spectru politic constantean . Am putea da nenumarate exemple , de la toxicul USL , cu intelegerile mizerabile dintre dioscurii Mazare-Nicusor si Dragomir-Hasotti , pana la barbutul jucat de aceiasi mascarici politici , la constituirea Consiliului Judetean , a Consiliului Municipal si a consiliilor locale in judet . Indiferent de partid -urmariti personajele - clanurile mafiote sunt aceleasi , apucaturile sunt aceleasi , iar la butoane sunt tot ei si tot ei decid cum praduiesc banii publici . In niciun caz in beneficiul celor multi , corecti si in nevoie reala , si care , au cam inceput sa se dumireasca pe cine au votat , pe cine o sa voteze ... Daca o sa mai voteze ...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4659 secunde