Dan Barna: "Am decis suspendarea activităților publice de precampanie"

211
Dan Barna:
Conducerea USR a decis suspendarea activităților publice de precampanie desfășurate în stradă și pe cele "door to door" de distribuire directă de materiale de promovare, în contextul apariției cazurilor de coronavirus. 


"Am decis aseară, împreună cu colegii mei din USR, să suspendăm activitățile publice de precampanie desfășurate în stradă și activitățile «door to door» de distribuire directă de materiale de promovare, pentru a limita riscurile asociate în actualul context", a scris, ieri, președintele USR, Dan Barna, pe Facebook. 


Totodată, el a cerut Guvernului să prezinte, în cel mai scurt timp posibil, un plan de acțiune pentru protejarea economiei și a locurilor de muncă în contextul crizei provocate de coronavirus. 


"Domenii ca transporturile, turismul, retailul, alimentația publică, industria sunt cele care simt deja primele efecte. Vor urma, din păcate, și altele. Pentru a putea ieși din criză cu cât mai puține pagube, e nevoie să fim pregătiți cu măsuri de sprijin pentru companii și angajații lor. Colegul meu Claudiu Năsui a propus deja câteva măsuri ce pot fi implementate relativ repede. Ele pot fi completate și cu alte acțiuni după consultarea tuturor celor care au un cuvânt de spus în aceste chestiuni: companii, investitori, sistemul financiar, sindicate", a spus Barna.


Potrivit acestuia, este esențial în acest moment să existe un dialog real între actorii din economia reală și autorități, iar instituțiile publice trebuie să aibă o atitudine proactivă, nu reactivă. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2791 secunde