Dan Barna promite dezvăluiri într-un jurnal pe care îl va publica după ce iese din politică

223
Dan Barna promite dezvăluiri într-un jurnal pe care îl va publica după ce iese din politică - barnadezvaluiri-1619544313.jpg

Articole de la același autor

Vicepremierul Dan Barna lucrează deja la memoriile sale politice, a dezvăluit liderul USR-PLUS promițând că va dezvălui acolo culisele crizei politice prin care a trecut coaliția guvernamentală după demiterea ministrului Sănătății Vlad Voiculescu.

„Cam de o lună de zile am început să țin un jurnal și veți găsi cu siguranță în jurnalul meu, după ce mă voi lăsa de politică, detalierea aproape stenogramică a dialogului” (avut cu premierul Florin Cîțu - n.r.), a declarat Dan Barna, precizând că va publica jurnalul în momentul în care va ieși din politică.

Liderul USR-PLUS declara deunăzi că un politician ar trebui să activeze 10-12 ani, după care ar trebui să se retragă în momentul în care simte că benzina pentru proiect s-a terminat.

„Aproape că nu există povești de îmbătrânire frumoasă în politică. După ce ți se termină benzina, rămâi în zona aceea de ridicol”, spunea vicepremierul în umă cu câteva săptămâni. Dan Barna nu a exclus ideea de a candida din nou la președinție în 2024, dar mărturisea că îi este dor de momentele de anonimat și se declara hotărât ca după ce va termina cu politica să-și recupereze viața. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5099 secunde