De ce nu vor să participe consilierii locali ai PC de la Hârșova la ședința CL

107
De ce nu vor să participe consilierii locali ai PC de la Hârșova la ședința CL - pcpartidulconservatorpc505-1429871334.jpg

Articole de la același autor

Organizația Locală Hârșova a Partidului Conservator, anunță, în mod public, neparticiparea consilierilor locali ai Partidului Conservator la ședința ordinară a Consiliului Local Hârșova ce va avea loc astăzi, de la ora 14.00. În acest sens, ei au transmis un comunicat de presă în care precizează care sunt motivele neparticipării:

"Nu au fost respectate dispozițiile legale prevăzute de art. 39, alin. 3 din Legea nr. 215/2001 privind convocarea Consiliului Local la ședințele ordinare cu cel puțin 5 zile înainte de data stabilită, întrucât convocarea s-a făcut în data de 20.04.2015. Totodată, au fost inițiate proiecte de hotărâre care nu sunt însoțite de rapoartele compartimentelor de resort din cadrul aparatului de specialitate al primarului, precum și de rapoartele comisiilor de specialitate ale Consiliului Local, motiv pentru care nu pot fi dezbătute în cunoștință de cauză, conform art. 44, alin . 1 din Legea nr. 215/2001. Acest demers se dorește a fi și un exemplu pentru ceilalți colegi consilieri, indiferent de culoarea politică, făcând un apel de a rămâne fermi în respectarea îndatoririlor noastre față de lege și cetățenii care ne-au acordat încrederea în acest sens", se spune în com,unicatul de presă semnat de președintele Organizației Locale Hârșova a Partidului Conservator, Viorel Ionescu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6662 secunde