În opinia lui Ioan Oltean,

De la 1 ianuarie 2011, Guvernul nu va mai prelungi diminuarea cu 25% a salariilor bugetarilor

2863
În viziunea vicepreședintelui PDL Ioan Oltean, Guvernul nu va mai prelungi diminuarea cu 25 la sută a salariilor bugetarilor și după data de 1 ianuarie 2011, notează Mediafax.
"Eu sper ca legea salarizării unitare să aibă în vedere revenirea la diminuarea salariilor cu 25% și să plece de la acest target, de la salariul corectat cu cei 25% care au fost diminuați din motive absolut obiective. Eu sper că Guvernul va avea grijă să înceteze această măsură la 1 ianuarie 2011", a declarat Ioan Oltean, într-o conferință de presă.
"Legea are o prevedere expresă, că măsura este temporară. Din acest punct de vedere, lucrurile sunt foarte clare. Această prevedere temporară încetează la sfârșitul lunii decembrie 2010. Ar fi normal ca noua lege care se discută acum și care va trebui să țină cont de realitățile cu care România se va confrunta din punct de vedere economic să poată să asigure un salariu fără o diminuare cu 25%", a spus Oltean.
Liderul PDL a subliniat că, în opinia sa, Guvernul nu va adopta niciun act normativ prin care diminuarea veniturilor cu 25% să fie prelungită și după 1 ianuarie 2011.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2163 secunde