Democrat-liberalii din Medgidia acordă "Premiul Elitelor Medgidiene"

1917
Printr-un comunicat de presă, Organizația PDL Medgidia a anunțat că, începând cu acest an școlar, va acorda "Premiul Elitelor Medgidiene" elevilor cu cele mai bune rezultate la învățătură. Astfel, elevii care au cele mai mari medii, au participat și au obținut premii la olimpiade sau diferite competiții școlare, vor primi, semestrial, din partea democrat-liberalilor din Medgidia 250 lei (pentru elevii din clasele V - VIII) și 350 lei (pentru elevii de liceu).
În același comunicat se precizează că PDL Medgidia nu este la prima inițiativă de acest gen. În perioada 2004 - 2008 s-au acordat Bursele de merit Medgidia: 15 burse în valoare fiecare de 150 lei/lună pentru elevi; cinci burse în valoare de 300 lei/lună pentru studenți; cinci premii de excelență în valoare de 2.000 lei fiecare pentru elevii foarte buni la învățătură.
"Anual, erau premiați olimpicii din toate domeniile. Dorința de a implica tinerii în viața comunității s-a concretizat prin înființarea Consiliului Tinerilor și a Consiliului Copiilor", se mai precizează în același comunicat.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8057 secunde