Deputatul Marian Cruşoveanu cere de urgenţă eliminarea taxei de pod

401
Deputatul Marian Cruşoveanu cere de urgenţă eliminarea taxei de pod - crusoveanutaxa-1642008758.jpg

Articole de la același autor

Deputatul liberal Marian Cruşoveanu se luptă în continuare pentru eliminarea taxei de pod pe care conducătorii auto o plătesc de fiecare dată când ies sau intră în judeţul Constanţa.

Cruşoveanu explică faptul că eliminarea acestei taxe nu ar mai trebui să se amâne şi mai spune faptul că este o povară fiscală pe umerii celor care locuiesc în Constanţa sau Tulcea.

„Orice amânare a eliminării taxei de pod este o palmă dată de decidenții politici agenților economici din Dobrogea. De când am început mandatul de parlamentar în Comisia pentru Transporturi și Infrastructură, am urmărit să îi conving pe colegii parlamentari să susțină eliminarea acestei taxe de pod. Este o lege care, oricâte piedici a avut, rămâne pe agenda noastră, a parlamentarilor PNL de Constanța.

Alături de Bogdan Huțucă, inițiatorul legii, și de colegul meu de la comisia parlamentară, Mircea Banias, am transmis agenților economici din Dobrogea o scrisoare prin care le-am cerut un sprijin privind eliminarea acestei taxe. Consider că, prin datele culese, vom avea un argument suplimentar în dezbaterile ce vor urma în Parlamentul României, după ce legea a fost trimisă spre analiză în comisiile parlamentare. Cu cât eliminăm mai repede această taxă, cu atât protejăm capitalul autohton și facem dreptate, atât pentru locuitorii din Dobrogea, cât și pentru agenții economici. Sper ca rațiunea, pragmatismul și datele culese să fie un argument hotărâtor pentru cei care, de o perioadă, blochează această lege. Bugetul CNAIR, căci acolo ajung banii colectați prin această taxă, poate fi suplinit prin metode alternative și în niciun caz prin suprataxarea noastră, a dobrogenilor. Această taxă nu este nici despre populism, nici despre PNL, ci este despre corectitudine. Cu cât este eliminată mai repede, cu atât va fi eliminată o povară fiscală de pe umerii celor care locuiesc în județele Constanța și Tulcea”, a transmis pe pagina sa oficială de Facebook, deputatul PNL de Constanţa, Marian Cruşoveanu.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0281 secunde