Deputatul Marian Cruşoveanu susţine trei mari proiecte de infrastructură care se vor derula în judeţul Constanţa

1109
Deputatul Marian Cruşoveanu susţine trei mari proiecte de infrastructură care se vor derula în judeţul Constanţa - fondcrusoveanu-1639508396.jpg
Proiectele de infrastructură rutieră propuse de deputatul PNL de Constanţa Marian Cruşoveanu vor fi finanţate prin Programul Operaţional Transport, 2021-2027. Este vorba despre trei mari obiective care vor ajuta la fluidizarea traficului în judeţul Constanţa, oferindu-le astfel conducătorilor auto confortul de care au nevoie.

Marian Cruşoveanu a explicat care sunt aceste trei proiecte şi ce costuri presupune finalizarea lor.

„În județul Constanța, trei proiecte de infrastructură rutieră vor fi finanțate prin Programul Operațional Transport, 2021- 2027. Conform planului de investiții care vor fi derulate de Ministerul Transporturilor pentru perioada 2020 – 2030, aceste trei proiecte sunt prinse pentru finanțare din fonduri nerambursabile pentru județul nostru. Drumul expres Alternativa Techirghiol - lungime estimată 27,5 kilometri, cost estimat 153,6 milioane euro; varianta de ocolire Mangalia - lungime estimată 6,2 kilometri, cost estimat 11,2 milioane de euro; modernizare drum existent, extindere la 4 benzi și conexiune la noul nod rutier de pe A4, pentru sectorul de drum A4 Cumpăna- DN39 Constanța - lungime estimată 3,4 kilometri, cost estimat 5,1 milioane de euro”, a transmis deputatul PNL de Constanţa Marian Cruşoveanu.

De menţionat că liberalul este membru în Comisia Parlamentară de Transport şi Infrastructură şi este foarte atent la investiţiile care urmează să fie derulate în judeţul Constanţa.

Totodată Cruşoveanu speră ca actualul ministru al Transporturilor, Sorin Grindeanu, să ţină cont de ceea ce se întâmplă în Constanţa şi să nu repete greşelile pe care le-au făcut precedenţii miniştri.

„Din calitatea mea de membru al Comisiei Parlamentare de Transport și Infrastructură, urmăresc îndeaproape investițiile ce urmează să fie derulate în județul Constanța, pentru dezvoltarea infrastructurii rutiere. Construirea și modernizarea de drumuri sunt esențiale pentru a da mai multe oportunități de dezvoltare județului Constanța. O infrastructură rutieră bine pusă la punct, conectată are, fără doar și poate, un efect hotărâtor, pentru bunăstarea constănțenilor. Pentru a spulbera toate îndoielile lansate în spațiul public, Alternativa Techirghiol rămâne un proiect prioritar pentru Constanța, care va fi finanțat și voi continua să vă informez legat de acesta. Sper ca actualul ministru al transporturilor să se dovedească a fi unul căruia îi pasă de Constanța, că am avut destui miniștri care au complotat, precum Brutus, împotriva județului nostru. Cu cât îndeplinim mai repede obiectivele de investiții în infrastructura rutieră, cu atât mai repede România și mai ales județul Constanța vor trece la următorul pas de dezvoltare, ceea ce va însemna o viață mai bună pentru fiecare”, a explicat Cruşoveanu.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.6375 secunde